Kakšnih daril bodo veseli mačjeljubci?

Že je čutiti vonj po cimetu in cingljanje zvončkov. Prihaja čas obdarovanj in mnogi si že belijo glavo s tem, kaj bodo prinesli dobri možje pod božično drevesce. Slišali smo, kaj mačjeljubci najraje napišejo v pismu želja dobrim možem. Česa bodo torej mačjeljubci veseli pod novoletno jelko (ali kot darila za rojstni dan)?

Darilo mački

Če boste obiskali prijatelja, ki ima mačko, ga boste razveselili, če boste poleg darila za prijatelja prinesli tudi darilo za njegovo mačko. Mačjeljubcem se boste res zelo prikupili z darilom za njihovega mačjega prijatelja. To bodo cenili kot res lepo gesto in pozornost. Mačku lahko kupite novo igračko ali slastne priboljške.

Valjček za odstranjevanje dlak z oblačil

Vsak mačjeljubec doma verjetno poseduje valjček za odstranjevanje dlak z oblačil, zato to darilo po vsej verjetnosti ne bi bilo nekaj, kar že ne bi imeli. A kljub temu bodo darila veseli, saj valjčkov za odstranjevanje dlak ni nikoli preveč, verjemite.

Karkoli s potiskom simbola mačke

Ženske, ki imajo rade mačke, bodo vesele majic, puloverjev ali torbic, na katerem bo odtis mačje tačke ali silhueta oz. simbol mačke. Kupite ji lahko tudi etui za telefon, drobižnico, ali klobuk z ušeski. Izdelke lahko naročite v spletni trgovini: https://mucek.si/trgovina/

Nakit

Mačjeljubke bodo vesele nakita s simbolom mačke. Prstani, uhani ali ogrlica; vse pride v poštev za darilo, ampak svetujemo, da pri izbiri nakita upoštevajte tudi siceršnji slog mačjeljubke.

Fotoknjiga s fotografijami mačke

Da, tisti, ki obožujejo živali, so s svojimi štirnožnimi prijatelji lahko obsedeni enako kot so starši z otroci.  Vaš prijatelj, ki ima doma mačko, vam zagotovo neprestano pošilja fotografije svojega mačjega prijatelja. Izkoristite to, zberite fotografije na kup in izdelajte fotoknjigo. Verjemite, vsak mačjeljubec bo vesel fotografij svojega mačka.

Naročnina na spletni dostop

Mačjeljubec bo vedno vesel koristnih nasvetov in zanimiv zgodb, povezanih z mucki, zato jim lahko podarite kar naročnino na spletni dostop. Spletni dostop Mucek  postreže s številnimi uporabnimi informacijami, nasveti in napotki o vzgoji, skrbi, negi, prehrani in zdravju mačke, obenem pa vas razvedri z zabavnimi rubrikami, izobražuje o različnih pasmah in razveseli z vedno novimi, bogatimi vsebinami. Več informacij: https://mucek.si/spletna-trgovina/narocnine/spletni-dostop/

Muckov koledar

Mačjeljubcu lahko podarite tudi muckov koledar, ki ga bo razveseljeval celo leto. Na koledarju, izdelanega s strani našega portala, so zbrane fotografije mačk. Fotografije so poslali in izbrali bralci. Koledar torej krasi 48 najlepših fotografij po izboru bralcev. Že tradicionalno pa ima tudi tokrat koledar dobrodelno noto, saj 1,5 € od vsakega prodanega koledarja doniramo društvu Mačja preja, ki s svojim delovanjem pomaga zapuščenim in pomoči potrebnim mucam. Koledar lahko naročite tukaj: https://mucek.si/spletna-trgovina/koledarji-in-rokovniki/muckov-koledar-2019/

Katarina Robnik

Viri: