LJUBITE KUŽKE? OBIŠČITE

Prva stran Naročnine Naročnina na spletni dostop

Naročnina na spletni dostop

9,90

Počisti

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Kako do DARILA za nove naročnike na spletni dostop Mucek?

Pokličite na 031 656 015, pišite na urednistvo@mucek.si.garancija

Da, računajte tudi name. Želim prejemati koristne nasvete in zanimive zgodbe ter intervjuje povezane z mucki na spletu. Rezervirajte mi mesto med naročniki. V primeru, da z naročnino ne bom popolnoma zadovoljen/a, lahko to kadarkoli prekličem.

Naročite se na spletni dostop za ljubitelje mačk!

mucek-narocninaSpletni dostop Mucek  postreže s številnimi uporabnimi informacijami, nasveti in napotki o vzgoji, skrbi, negi, prehrani in zdravju mačke, obenem pa vas razvedri z zabavnimi rubrikami, izobražuje o različnih pasmah in razveseli z vedno novimi, bogatimi vsebinami.

Spletni dostop ustvarjajo strokovnjaki in ljubitelji muck za vas – ljubitelje mačk. Prispevki so strokovni, a hkrati razumljivi tudi za tiste, ki nimate izkušenj z mačkami, obenem pa se ob branju česa novega naučijo tudi najbolj izkušeni mačji skrbniki. Naša misija je predajati znanje in pomembne informacije, zato, da bo vaše življenje z muckom še lepše!

Pri nakupu nad 30 evrov je poštnina brezplačna!

Prednosti, ki jih dobite s spletnim dostopom Mucek:

  • Spletni dostop vam omogoča, da imate polni dostop do vsaj 150 člankov na leto
  • Kot naročnik imate na spletni strani popoln in BREZPLAČEN dostop tudi do vseh preteklih številk revije Mucek

Spletni dostop je bogato opremljen s fotografijami, zato bodo v njej uživali tudi najmlajši ljubitelji mačk, ki bodo skozi zgodbe bralcev in poučne članke počasi spoznavali odgovornost lastništva mačke.

Naročite se na spletni dostop Mucek in se z vsako objavo na spletu naučite nekaj novega ter izboljšajte svoje življenje z vašo mačjo prijateljico!

Pri nakupu nad 30 evrov je poštnina brezplačna!

Znane osebe priporočajo revijo Mucek, ko je bila še v tiskani obliki:

manja-plesnar

Na fotografiji pevec Werner, Daniel Popović in modna poznavalka Manja Plešnar.

Mačja Preja
V imenu naših mačjih varovancev se iskreno zahvaljujemo spletnemu dostopu Mucek za trud, ki je vložen v ozaveščanje javnosti o pravilni oskrbi mačjih sostanovalcev ter za pomoč brezdomnim mačkam z oglaševanjem in doniranjem. Hvala! Članice društva Mačja Preja
macja-preja

 

iris

Spletni dostop Mucek je res nekaj posebnega in je bila tudi prva revija za ljubitelje mačk in takšno revijo smo ljubitelji mačk res potrebovali. Najbolj mi je všeč, da lahko izveš in se naučiš veliko novega o mačkah ter da objavljate fotografije mačk od bralcev.

Tina Šraml

 

 

 

Vaš spletni dostop mi je zelo všeč iirisn s svojo mačko zelo rada prebiram vse o mačkah in različnih pasmah. Všeč so mi tudi dobri priročni nasveti.

Simona Ribič
Zvesta bralka spletnega dostopa

jasmina-nagy

Shranjene imam vse članke, ker so poučni, polni koristnih nasvetov.
Jasmina Nagy, ponosna lastnica več mačk

 

 

Pokličite na 031 656 015, pišite na urednistvo@mucek.si.garancija

Da, računajte tudi name. Želim prejemati koristne nasvete in zanimive zgodbe ter intervjuje povezane z mucki z dostopom na spletu. Rezervirajte mi mesto med naročniki.  V primeru, da z naročnino ne bom popolnoma zadovoljen/a, lahko to kadarkoli prekličem.

 

Dodatne informacije

Naročnina

Naročnina – dvoletna, Naročnina – letna, Naročnina – troletna