Prva stran Koledarji Muckov koledar 2019 + darilo mačja hrana
Akcija!

Muckov koledar 2019 + darilo mačja hrana

9,00 4,50

Kategorija:

Opis

Uspešnica: Muckov koledar bralcev za leto 2019

macja-prejaŽe tradicionalno pa ima tudi tokrat koledar dobrodelno noto, saj 1,5 € od vsakega prodanega koledarja doniramo društvu Mačja preja, ki s svojim delovanjem pomaga zapuščenim in pomoči potrebnim mucam.

Naročite svoj koledar za samo 9 € (ddv je vključen v ceno). Na voljo le 365 izvodov!

 

Naročite novi Muckov koledar za leto 2019 in si polepšajte prav vsak mesec prihajajočega leta. Koledar ste tudi tokrat pomagali oblikovati bralci, tako, da ste nam poslali fotografije vaših muckov in nam z glasovanjem pomagali pri končnem izboru. Koledar krasi 48 najlepših fotografij po izboru bralcev.

Ob vsakem naročilu dobite tudi BREZPLAČEN vzorec mačje hrane Sheba (58g)!

Če ne boste zadovoljni z Muckovim koledarjem, vam vrnemo denar! 

Posebne ugodnosti ob nakupu:

– Naročniki spletnega dostopa Mucek ob nakupu koledarja ne plačajo poštnine!
– Ob nakupu dveh koledarjev prejmete en koledar gratisprihranite 9 €
– Ob nakupu treh koledarjev prejmete dva koledarja gratisprihranite 18 €
– Ob nakupu štirih koledarjev prejmete dva koledarja in letno naročnino na spletni dostop Mucek GRATIS! – prihranite 27,90 €

Pohitite z nakupom, saj so koledarji vsako leto razprodani. Vse cene že vsebujejo DDV. Stroški poštnine se obračunajo posebej.

Naročniki spletnega dostopa Mucek imajo ob naročilu katerega koli izdelka iz spletne trgovine brezplačno poštnino, če pri naročilu v okence opombe vpišejo ključni besedi ‘BREZ POSTNINE’. Ugodnost velja samo za naročnike.

 

Če ne boste zadovoljni z Muckovim koledarjem, vam vrnemo denar. V kolikor nam želite artikel vrniti, nam to sporočite v roku 14 dni od prevzema blaga na elektronski naslov urednistvo@mucek.si, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, brez vidnih znakov uporabe, v nespremenjeni količini in nepoškodovani embalaži. Če kupec morda artikel že začne uporabljati, odstop od pogodbe žal več ni možen.

Morda vam bo prav tako všeč…