Ideje za popolna darila za mačjeljubce

Praznični december se je uradno že začel in seveda mnogi izmed nas iščemo najbolj primerna darila za svoje bližnje. Velikokrat izbiro božičnih daril prilagodimo glede na to, kaj ima obdarovanec rad, kaj počne v prostem času in katere stvari ga v življenju osrečujejo. V tokratnem prispevku vam predstavljamo ideje za popolna božična darila za mačjeljubce, ki mu bodo polepšale praznične dni.

Personalizirane nogavice

Velikokrat pa, ko enostavno nimamo idej, kaj komu kupiti za božično darilo, mu podarimo nogavice. Ampak tudi navadne nogavice lahko postanejo posebno darilo, sploh, če je na njih ravno tvoj mačji ljubljenček. Personalizirane nogavice z ljubljenčkom so koristno in obenem izredno iznajdljivo darilo za vse mačjeljubce, ki verjamemo, da jih bo navdušilo.

Muckov rokovnik 2022

Rokovniki veljajo za enega izmed pogostejših božičnih daril. Tokrat vam predstavljamo rokovnik namenjen prav za mačjeljubce – muckov rokovnik 2022 z dobrodelno noto. Planiranje je praktično vsakodnevna rutina za vsakega izmed nas in je zato rokovnik za mnoge nepogrešljiv del njihovega vsakdana.

Muckov rokovnik nima zgolj in samo običajne tedenske razporede, ampak vsebuje tudi poseben prostor, kjerlahko spremljate mačkino zdravstveno stanje in načrtujete vse potrebne preglede ter ostale zdravstvene obveznosti.

Muckov rokovnik pa krasi kar 60 fotografij mačk naših bralcev, obenem pa vsak mesec spremlja po en citat o mačkah, ki nam bodo polepšali začetek vsakega meseca. Z nakupom pa boste ne samo polepšali božič bližnjemu, ampak boste pomagali brezdomnim in pomoči potrebnim živalim.

Muckov rokovnik 2022 lahko naročite tukaj, preko telefona na številki 031 656 015 ali prek e-maila na urednistvo@kuzek.si.

Muckov koledar 2022

Eno izmed najpogostejših božičnih daril pa je tudi koledar, ki jih imamo ustvarjene tudi za mačjeljubce – Muckov stenski koledar in namizni koledar. Oba koledarja so pomagali oblikovati bralci in njihove fotografije nadobudnih mačk, ki krasijo koledarja in verjamemo, da bodo polepšali dom vsakemu od mačjeljubcev.

Z nakupom pa boste ne samo polepšali božič bližnjemu, ampak boste pomagali brezdomnim in pomoči potrebnim živalim.

Koledarja lahko naročite na naši spletni strani, po telefonu na številki 031 656 015 ali prek e-maila na urednistvo@kuzek.si.

Personalizirana blazina

Odlična ideja za božično darilo mačjeljubcem pa je tudi personalizirana blazina v obliki njihovega mačjega kosmatinca. Definitivno blazin doma ni nikoli preveč. Personalizirana blazina z njihovim hišnim ljubljenčkom bo za mačjeljubce res nekaj posebnega in bo zasedla prav posebno mesto v njihovem domu.

Revija Mucek

Med ideje za darila za mačjeljubce vsekakor moramo vključiti darilo, ki traja celo leto naročnina na revijo Mucek. Revija Mucek je revija za skrbnike in ljubitelje mačk, ki vsakih šest mesecev v letu navdušuje z zanimivimi in koristnimi vsebinami, ki so ustvarjene v sodelovanju s strokovnjaki in ljubitelji mačk.

Z vsebinami skušamo ozaveščati o odgovorni skrbi za mačke, o problematikah, ki se pojavljajo v trenutnem času, in o načinih gradnje na čim lepšem in pozitivnem odnosu, ki ga lahko ima lastnik s svojo mačko. Seveda pa revijo mucek popestrimo tudi s kvizi, ugankami, nagradno križanko, posterjem in muckinim horoskopom.

Naročnina na spletni dostop Mucek

Iznajdljivo in izredno uporabno pa je tudi božično darilo v obliki letnega spletnega dostopa na Mucek. Spletni dostop prinaša več kot 150 člankov, ki ponujajo številne uporabne informacije o vzgoji, negi, prehrani, zdravju in skrbi za mačko. Hkrati pa poleg tega spletni portal prinaša vedno nove in aktualne vsebine, ki popestrijo še tako dolgočasen dan. Vsekakor pa bo to božično darilo razveseljevalo obdarjenega mačjeljubca čez celo leto.

Personalizirana blazina

Odlična ideja za božično darilo mačjeljubcem pa je tudi personalizirana blazina v obliki njihovega mačjega kosmatinca. Definitivno blazin doma ni nikoli preveč, a bo personalizirana blazina z njihovim hišnim ljubljenčkom za mačjeljubce, res nekaj posebnega in bo zasedla prav posebno mesto v njihovem domu.

Ne glede, katero božično darilo izberete, verjamemo, da bo to polepšalo božične praznike vsakemu mačjeljubcu, ki ga bo prejel. Če se odločiti podariti katerega od Muckovih izdelkov, lahko le te najdete na spletni strani mucek.si.

 

Vesna Kropf

 

VIRI:
www.mucek.si
www.womenshealthmag.com