LJUBITE KUŽKE? OBIŠČITE

Prva stran Koledarji in rokovniki Dobrodelni Muckov rokovnik 2022

Dobrodelni Muckov rokovnik 2022

3,90

Opis

Prelistaj

V sklopu dobrodelnega projekta za pomoč društvu AniMa je v obliki prednaročil izšel Muckov rokovnik za leto 2022, ki so ga skupaj z nami ustvarili naši sledilci.


 

V uredništvu revije Mucek smo izdali nov, moderen rokovnik, za leto 2022, ki je namenjen vsakemu skrbniku psa, ki mu je skrb za svojega ljubljenčka zelo pomembna, kot tudi planiranje svojih dnevov in beleženje svojih misli.

Že tradicionalno bo imel tudi tokrat rokovnik dobrodelno noto. Od vsakega rokovnika bomo 1 € namenili društvu AniMa.

Muckov rokovnik 2022 poleg običajnih tedenskih razporedov za načrtovanje vsakega dne v letu 2022 vsebuje tudi poseben prostor, namenjen načrtovanju obveznosti in dejavnosti s muckom.

Ta zares edinstveni rokovnik je nastal skupaj z bralci revije Mucek, saj ga bo krasilo kar 60 fotografij muckov naših bralcev, prav tako pa so bralci z glasovanjem pomagali izbrati dizajn za tedenski razpored. Na uvodni strani vsakega meseca bo pet fotografij, ki najbolje poosebljajo tisti mesec, vsakega od dvanajstih mesecev pa bo krasila tudi ena izmed najlepših misli oziroma citatov o mačkah.

Rokovnik vam bo omogočil, da boste na tekočem z datumi in aktivnostmi, ki so pomembne tudi za vašo mačko.

Muckov rokovnik je edinstven zato, ker ni zgolj običajen tedenski načrtovalnik, ampak vsebuje tudi poseben prostor, namenjen spremljanju zdravstvenega in telesnega stanja mačka ter načrtovanju aktivnosti in obveznosti z mačko – nič več pozabljanja na redna letna cepljenja, tablete proti zajedavcem, zaščito proti klopom in bolham, nakup mačje hrane, mačje razstave, tekmovanja …

Naročila sprejemamo preko zgornjega obrazca, po telefonu 031 656 015 ter na urednistvo@kuzek.si

Pri nakupu nad 30 € je poštnina brezplačna!

Rokovnik torej vsebuje:

  • Dvostranski tedenski razpored, z dovolj prostora za beležke pri posameznem dnevu in posebnim prostorom za pomembne zabeležke,
  • Letni koledar za leto 2022 z izpisom dela prostih dni in izidi revije Mucek v letu 2022,
  • Dnevnik zdravja in razvoja mačke za beleženje telesnega stanja po posameznih mesecih,
  • Poseben prostor za pomembne datume v vašem življenju (rojstni dnevi, redna cepljenja, obiski pri veterinarju, termini aplikacij zaščite proti zajedavcem, idr.),
  • Slikovite uvodne strani mesecev s simpatičnimi citati,
  • Prostor za ideje, zamisli, zapiske in opomnike ob koncu meseca,
  • Letni koledar za leto 2022,
  • Prisrčen dizajn, ki rokovnik naredi nekaj čisto posebnega.

In na kar smo najbolj ponosni – tudi Muckov rokovnik je nastal v sodelovanju z vami, našimi bralci. Ne le, da ste prispevali čudovite fotografije, temveč ste tudi z glasovanjem izbrali tedensko postavitev, ki se vam je zdela najbolj uporabna. Tako lahko resnično rečemo, da ste planer oblikovali Muckovi bralci.

Poleg rokovnika imamo na voljo tudi Muckov koledar za leto 2022, ki ga lahko najdete TUKAJ. Tudi od vsakega prodanega koledarja gre 1 EUR društvu AniMa.

 

Nakupni pogoji:

Akcija prednaročila velja, do izdaje rokovnikov. Po tem se rokovniki obračunajo po polni ceni. Vse cene že vsebujejo ddv. Stroški poštnine se obračunajo posebej. Pri nakupu nad 30 je poštnina brezplačna.

V kolikor nam želite artikel vrniti, nam to sporočite v roku 14 dni od prevzema blaga na elektronski naslov urednistvo@kuzek.si, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, brez vidnih poškodb.

Dodatne informacije

Teža 1 kg
Akcija rokovnik

Rokovnik, Paket 2+1 koledar gratis