LJUBITE KUŽKE? OBIŠČITE

Prva stran Koledarji in rokovniki Dobrodelni Muckov namizni koledar 2022

Dobrodelni Muckov namizni koledar 2022

2,90

Opis

Prelistaj

V sklopu dobrodelnega projekta za pomoč društvu AniMa je v obliki prednaročil izšel Muckov namizni koledar za leto 2022, ki so ga skupaj z nami ustvarili naši sledilci.


Bi si tudi vi radi popestrili svojo delovno mizo s simpatičnimi mačjimi fotografijami? Predstavljamo vam MUCKOV NAMIZNI KOLEDAR, ki vam bo polepšal prav vsak dan in z nakupom prispeval tudi k podpori društvu AniMa, ki s svojim delovanjem pomaga brezdomnim in pomoči potrebnim živalim. 

Koledar so nam pomagali oblikovati bralci, tako, da so nam poslali fotografije svojih muckov in nam z glasovanjem pomagali pri končnem izboru. 

 

Že tradicionalno bo imel tudi tokrat koledar dobrodelno noto! 1 eur od vsakega prodanega koledarja bomo namenili društvu AniMa, ki skrbi za dobrobit živali.

 

 

Naš namizni koledar je obvezna oprema vsakega mačjeljubca in je odlična ideja tudi za darilo.

Pri naročilu nad 30 EUR je poštnina brezplačna.

Koledar lahko naročite preko zgornjega obrazca, po telefonu, na številki 031 656 015 ali preko e-pošte na urednistvo@kuzek.si

Nakupni pogoji:

Akcija prednaročila velja, do izdaje rokovnikov. Po tem se rokovniki obračunajo po polni ceni. Vse cene že vsebujejo ddv. Stroški poštnine se obračunajo posebej.Pri nakupu nad 30 eur je poštnina brezplačna.

V kolikor nam želite artikel vrniti, nam to sporočite v roku 14 dni od prevzema blaga na elektronski naslov urednistvo@kuzek.si, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, brez vidnih znakov uporabe, v nespremenjeni količini in nepoškodovani embalaži. Če kupec morda artikel že začne uporabljati, odstop od pogodbe žal več ni možen.

 

Dodatne informacije

Teža 1 kg
Akcija namizni koledar

Namizni koledar, Paket 2 + 1 namizni koledar gratis, Paket 3+2 namizni koledar gratis, Paket 4 + 2 namizna koledarja gratis + 1 rokovnik gratis

Morda vam bo prav tako všeč…