VIDEO: Življenje v kletki je zamenjala za ljubezen

Si predstavljate, da ste celotno življenje zaprti v pasji kletki? Preprosto čakate boljši jutri, medtem ko vas grizljajo bolhe. Grozno, vendar take stvari se dogajajo. Spoznajte zgodbo mucke Libbi, ki je dokaz brezpogojne ljubezni, ki jo premorejo živali.

Libbi je vse svoje mačje življenje preživela v pasji kletki. Svobode ni poznala, kaj šele ljubezni in pozornosti. Ko so jo našli prostovoljci iz reševalne organizacije za živali, je bila mucka v zelo slabem stanju. Paraziti na njenem kožuščku so naredili svoje. Vendar ne boste verjeli, kaj se je zgodilo po tem ko so Libbi rešili iz kletke. Mucka je pokazala vso svojo nesebično ljubezen svojim rešiteljem. Ni ji zmanjkalo poljubčkov in objemov, njena toplina je prevzela vse. Kljub temu, da bi lahko izgubila vero v ljudi, ki so jo tako zanemarjali, je Libbi pokazala zaupanje v človeka in hvaležnost.

Ko so Libbi posvojili, je v znak hvaležnosti vsakodnevno objemala in se dregnila ob svoje skrbnike, kot bi govorila »hvala, da ste me rešili hudega in da sem zdaj lahko tu«. Ona je najboljši kosmati prijatelj, ki bi se ga lahko kdorkoli želel, je še povedal njen skrbnik.

Mačke so naše učiteljice, Libbijina zgodba nas uči naj nikoli ne obupamo in preprosto zaupamo v ljubezen. Oglejte si spodnji video in uživajte vsej ljubezni ki jo premore mucka Libbi.

Lidija Puš