VIDEO: Ziggy, mucka iz nebes

Mačke so polne življenjskih modrosti. Vsekakor so bitja iz nebes, ki nam pomagajo skozi težke trenutke. Njihova srca so polna topline in ljubezni. Ziggy je ena izmed  mačjih angelov, ki je prišel naravnost iz nebes, da osreči svojo skrbnico.

Njena skrbnica pravi da je izjemna! V njeno življenje je prinesla veselje in radost, naučila pa jo je naj nikoli ne odneha, naj se vedno bori do konca. Njena moč jo navdihuje iz dneva v dan.

Ziggy  so brezsrčni ljudje vrgli iz premikajočega avta, zato je paralizirana od pasu navzdol. Njena poškodba ji ni vzela upanja za življenje. Kljub njeni volji, pa pridejo tudi dnevi, ko je Ziggy preprosto prestrašena in besna. To je povsem razumljivo, stara je 1 leto, kar pomeni, da je prava mačja najstnica. Vsekakor je polna energije, vendar se zaradi njene poškodbe ne more premikati tako hitro, kot bi hotela. Vendar tukaj se zgodba še ne konča. Ziggy dobi priložnost, da bo spet veselo raziskovala mačji svet. Sedaj je Ziggy prava mačja raziskovalka in velik navdih vsem.

Vas zanima, kako Ziggy uživa zdaj, ko se ne sme več jeziti, da jo njena poškodba omejuje. Poglejte si ta navdihujoči video, kateri je poln življenjskih napotkov mucke Ziggy.

Lidija Puš