VIDEO: Vztrajnost mu je prinesla dom

Ste si kdaj nečesa močno želeli? Neprestano ste razmišljali, kako bi bilo lepo če bi se želja uresničila. Predstavljali ste si svoj nasmešek na obrazu in radost v očeh. Največkrat se konča pri sanjanju. Strah pred neuspehom in razočaranje nam zatre uresničevanje želja.

Spoznajte mucka Lea. Tudi on si nečesa močno želi. Njegova želja je, da bi našel ljubeč dom. Trenutno biva na ulicah Turčije. Turčija je znana po številni populaciji brezdomnih mačk na ulicah. V določenih predelih je zanje dobro poskrbljeno, vendar obstajajo mnogi mucki, ki si želijo nekaj več v svojem mačjem življenju.

Leo je pogumen mucek. Želja po boljšem življenju mu je dala zagon, da vzame usodo v svoje tačke. Dovolj ima osamljenosti in hladnih noči. Želi si topel dom in ljubezen. Leo kljub bivanju na ulici ni bil lačen, saj mu je vsak dan prijazen moški iz zavetišča prinesel hrano. Nekega dne si je Leo ogledoval avto moškega, ki ga hrani. Kaj pa, če bi danes domov odpeljal kar njega? Zakaj ne bi poleg hrane danes dobil še nov dom? Leo se je skozi okno prikradel v avto in si privoščil spanec. Sanjal je o dobrih ljudeh, ki bi zanj skrbeli in ga imeli radi. Sedaj ima priložnost in vztrajal bo dokler tega ne doseže. Prav ste uganili, Leo je dobil nov dom. To pa še ni vse. Zgodba, kako je Mucek Leo dobil nov dom se je širila po okolici. Mnogi mucki so preizkusili svojo srečo in splezali v avte. Prepričani smo, da so tudi oni našli svoj »za vedno dom.«

Poglejte si spodnji video. Naj vam pogumni mucek pokaže svoje spretnosti, vztrajnost in voljo, ki mu je omogočila, da se mu je izpolnila srčna želja.

Lidija Puš