VIDEO: Privoščite si kozarček vina – skupaj s svojo mačko!

Petkov večer, vi pa boste ponovno ostali doma. S svojo mačko. Vam tole zveni kot definicija osamljenosti? Nikakor ne! Poleg kozarčka vina zase sedaj lahko pristavite še en mali kozarček za svojo zvesto mačjo kosmatinko. Odkar imajo tudi muce svoje lastno vino, lahko žlahtno kapljico spijete v najboljši možni družbi!

Apollo Peak, podjetje iz Denverja, je nedavno razvilo posebno vino, namenjeno izključno mačkam. Človeško vino je alkoholna pijača in je za živali zelo nevarno, a to še ni razlog, da bi muce morale biti prikrajšane za druženje z vami ob kozarčku pijače! Če jim boste privoščili tole mačje vino, se vam ne bo potrebno ničesar bati, saj je izdelano iz rdeče pese in mačkam popolnoma nenevarno. Vino je na voljo celo v dveh okusih, ki posnemata belo in rdeče vino – MosCATo in Pinot Meow, obema pa je dodano tudi malo organske mačje mete. Ta vpliva na približno 50% mačk in daje učinek nekakšne naravne omamljenosti. A ne skrbite – kljub temu se bodo vaše lepotice naslednje jutro zbudile brez mačka!

Če ste se odločili privoščiti svoji ljubljenki tale luksuz, pa seveda ne pozabite tekočine ustrezno kombinirati z zadostno količino hrane. Čin – čin!

Urša Lesar