VIDEO: Nikoli nimata dovolj objemov

Mori in Loui sta mucka, ki živita v Portoriku. Oba sta sta bila zavržena in ju je rešila lokalno društvo za zaščito živali.

»Najprej sem posvojila Morija. Takrat je bil star okoli 5 mesecev. Živela sem z dvema cimrama, tako je imel mucek dovolj družbe za igro in crkljanje,« pove njegova skrbnica Jocelyn. Nato pa se je Jocelyn preselila k svojemu fantu. Takrat se je odločila, da Moriju priskrbi mačjega brata. Prihod novega mačjega družinskega člana so si vsi predstavljali drugače. Louji je bil prestrašen, ko je prišel v nov dom. Mori pa mu tega žal ni olajšal.  Njegov pogled je govoril, naj se umakne, saj je tukaj on šef. Joclyn je sklenila, da ju bo še dva tedna imela ločena, nato pa bosta morala skupaj zaživeti. Na prvi pogled se je zdelo, da njunega prijateljstva ne bodo dočakali. Ko sta bila mucka znova združena, pa je sledil preobrat in začetek pravega prijateljstva. Kot bi začutila, da sta si usojena in sta zdaj znova dobila priložnost. Sedaj sta bila enakovredna, prava mačja brata. Vsak dan je poln objemov in mačjih poljubčkov.

Mačja bratska ljubezen, ki je premagala strah in zaščitništvo. Prvo srečanje, ki ni obetalo nič dobrega, vendar se je iz njega rodila ljubezen. Bodimo bolj človeški in dopustimo, da pride ljubezen v naša srca, kot sta to storila naša prikupna mucka.

Poglejte si spodnji video in uživajte v trenutkih topline in mačjih objemčkov.

Lidija Puš