VIDEO: Nellie in Gilbert

Nellie in Gilbert sta prav posebna mačja razvajenca. Med drugim sta tudi pravi mačji zvezdi, saj njunim dogodivščinam na instagramu sledi skoraj 600.000 ljudi. Njihovim lastnikom življenje nikoli ni dolgočasno, saj Nellie in Gilbert vedno kaj ušpičita. V njihovi hiši je Nellie kraljica, Gilbert pa služabnik. Nellie je vedno lačna in od prejšnjega obroka, ki je minil pred kratkim, se ji zdi celo večnost.

V videu lahko vidite nekaj dogodivščin iz njunega mačjega življenja. Med drugim se Nellie potoži lastniku, da ji je služabnik Gilbert ukradel vrečko. Nasledni dan (tako kot vedno) Nellie komaj dočaka lastnika, da bi mu vestno zatožila, da jo je Gilbert poskušal zastrupiti z zelo močno mačjo meto. Nellie kot prava kraljica ima tudi dokaz, saj zelo rada snema s svojo kamero. Gilbert kot pravi služabnik čisti tudi mačje stranišče za svojo kraljico.

Včasih tudi Gilbert pokaže zobe svoji kraljici. Obtožila ga je, da jo je poskusil utopiti v fontani za vodo, prebrisani Gilbert pa je posnel posnetek, ko se Nellie sama namaka v fontani in jo s tem ujel v laži.

Doroteja Turković