VIDEO: Mucka posvojila bodeče sirote

Ljubezen do drugačnosti in nesebična pomoč, bi lahko strnila zgodbo, ki jo boste  prebrali v nadaljevanju. Vsem so poznana nenavadna mačja prijateljstva. Mačke, ki si za svoje prijatelje izberejo pse, konje, zajce in še kaj bi se našlo. Mucka Musya ni nobena izjema. Vendar ona si ni izbrala posebnega prijatelja, ampak se je odločila da bo postala nadomestna mati prav posebnim sirotam.

Po tragični izgubi svoje mame so mali ježki ostali povsem sami. Osem malih ježkov je našel skrbnik ruskega zoološkega vrta. Odločil se je, da jim bo pomagal. Ježki so bili lačni, zato jih je poskušal hraniti z mlekom po steklenički. Na žalost so ježki tak način hranjenja zavračali. Skrbnik zoološkega vrta se zato odloči, da sirotam poišče nadomestno mamo.

Prav ste uganili, nadomestna mama je nihče drug kot mucka Musya. Musya je ravnokar končala z dojenjem štirih mačjih mladičkov, zato ji je ostalo še nekaj mleka. V upanju, da bo Musya sprejela male ježke so opazovali njihovo prvo srečanje. Musya je takoj sprejela male sirote in jim je dovolila da sesajo njeno mleko. Prizor ob katerem so besede odveč. Musya je ježke obdala s svojo toplino in neskončno ljubeznijo. Ježki so dobili novo mamo, mucka Musya pa lahko uživa v prelepih trenutkih z njimi.

Prelepa zgodba o nadomestni mami, ki nam pokaže, da drugačnost ni ovira, da si ljubljen. Imeti moramo odprto srce, tako kot ga ima naša junakinja Musya. Poglejte spodnji video in uživajte ob gledanju malih ježkov, ki se spoznavajo z mucko Musyo.

Lidija Puš