VIDEO: Mucek z deformacijo nog uživa življenje!

Mali črno-beli dolgodlaki mucek je bil kot mladiček skupaj s svojo mačjo družino rešen iz ulice ter nastanjen v zavetišče. Osebje zavetišča je hitro odkrilo, da je mali Mišek, kot so ga poimenovali, najbolj ljubek muc, kar si ga je sploh mogoče zamisliti. Odkrili pa so še nekaj drugega. Mišek ima prirojeno deformacijo nog – njegove sprednje noge se niso pravilno razvile, zato so precej krajše od njegovih zadnjih nog. Ta ovira pa Miška ni ustavila niti za trenutek! Zelo dobro se je vključil v družbo drugih muc v zavetišču ter hitro pokazal svojo izjemno ljubezen do škatel.

Tak ljubek in igriv mucek seveda ni imel nobenih težav pri iskanju svojega stalnega doma. Njegove nenavadne nogice ga namreč popolnoma nič ne ovirajo in le prispevajo k njegovi posebnosti. To sta opazila Lana in Curtis, ki sta se ob obisku zavetišča nemudoma zaljubila v malega nagajivčka in ga odpeljala domov, kjer se od prvega trenutka odlično počuti. Dobil je tudi novo ime: Smalls! V novem domu mucek uživa v vragolijah, se predaja crkljanju in razvajanju svojih skrbnikov ter seveda pridno raste.

Poglejte si, kakšen maček je zrasel iz malega mucka in kako preživlja svoje dneve. Njegova ljubkost vam bo zagotovo polepšala dan!

Ana Ažman