VIDEO: Mačka, ki obožuje film

Emily je vedno bila večja ljubiteljica psov, medtem, ko je njen mož bil bolj naklonjen mačkam. Po nekaj časa sta se vseeno odločila, da v svoj dom sprejmeta mačko. Posvojitev pa je bila daleč od enostavne; obiskala sta veliko zavetišč, Emily pa nekako ni čutila povezave z nobeno. A saj veste, kako pravijo: ko pride prava žival, pač veš. Tudi njima se je zgodilo ravno to, ko sta zagledala mucko Ello.

Kljub temu, da je Ella starejša mucka, je svojo novo družino in spremembo sprejela odlično. Že po enem tednu je s svojimi ljudmi komunicirala, se crkljala in igrala.

So pa opazili še nekaj zelo zanimivega. V času praznikov je Emily imela veliko dela. Ker je delala od doma, je vedno v ozadju imela prižgano televizijo. Nekega dne je predvajala risani film „The Grinch“ in opazila, da Ella cel čas filma strmi v ekran.

Na začetku je Emily pomislila, da gre zgolj za naključje. A so poizkusili kar nekajkrat, z več različnimi filmi in ugotovili, da Ella naravnost obožuje samo ta film. Niso pa še čisto dojeli, kaj točno je na tem filmu, kar ji je tako zelo všeč.

Ne glede na razlog, Ella gleda „The Grinch“-a praktično vsak dan. Ob tem je še vedno enako navdušena, kakor je bila prvič. Tudi, če praznikov ni več, je sedaj pri Emily božični film na sporedu celo leto.

Kateri film mislite, da bi bil najbolj všeč vaši kosmatinki?

Veronika Sivka