VIDEO: Mačji mladički na poroki

Mladoporočenca Iz in Colleen Kimseylove sta svojo poroko popestrila na prav poseben način. Par se je namreč odločil, da s svoje poroke črtata urico za koktajl pijačo in namesto tega dodata prav posebno urico z mačjimi mladički. Medtem, ko sta si ženin in nevesta vzela čas za poročno  fotografiranje, so se gostje tak lahko zabavali z mucki.

Mladoporočenca sta namreč zelo velika ljubitelja mačk. Pri sebi doma imata dva starejša mačka s posebnimi potrebami, ki poroki nista mogla prisostvovati. Ker svojih mačk nista mogla vzeti na poroko, želela pa sta dodati ‘mačji duh’, sta se odločila, da vzameta mačke iz zavetišča.

Kontaktirala sta zavetišče v Seattlu, in jih povprašala, ali je kakšna možnost, da prinesli mačje mladičke na poroko. Odobrili so jima prošnjo in izbrali so družabne mladičke, ki so bili vajeni ljudi, zato so se mucki počutili povsem udobno. Osebje iz zavetišča je seveda prisostvovalo dogajanju. Mačji mladički so bili prava atrakcija, bili so prijazni in ljubki in gostje so bili nad njimi navdušeni.

Par je zavetišču daroval v dobrodelne namene in enako sta prosila svoje goste; da namesto poročnega darila donirajo v zavetišče. Par sicer spodbuja posvajanje odraslih mačk, za katere meni, da so prav tako ljubki, kot mladički.

Katarina Robnik