VIDEO: Mačje presenečenje v garaži

Bolečine, ki jo doživimo, ko izgubimo hišnega ljubljenčka se ne da opisati. Izgubimo prijatelja, ki nam je vseskozi stal ob strani in izkazoval naklonjenost. Tolažimo se z mislijo, da je zdaj tam nekje na nebu in pazi na nas.

Peter in njegov sin Andrew živita v Torontu. Tudi njiju je doletela boleča izguba. Njun pasji prijatelj se je po zavidljivih 19 letih poslovil od njiju. Izguba ju je navdala z žalostjo. En dan po njegovem poginu pa jih je v garaži čakalo presenečenje.

Peter in Andrew sta velika ljubitelja živali.  Zato sta se spoprijateljila z lokalnimi potepuškimi mačkami. Vsakodnevno jim ponudita hrano in skrbita za njih. Vendar ena izmed muck jima je bila še bolj naklonjena kot ostale.

Lil Grey je prelepa zelenooka mucka, ki se je potepala po njuni soseski. Kaj je naklepala mucka, ni vedel nihče. Njeno presenečenje je prišlo ravno ob pravem času.

Peter veliko časa preživi v garaži, kjer ustvarja do poznih popoldanskih ur. Tiste noči je pozabil zapreti garažna vrata. Zjutraj je iz garaže zaslišal nežne glasove. V garaži se je skrivala potepuška mucka Lil Grey, družbo pa so ji delale tri pravkar skotene mačje kepice. Andrew se je odločil, da bo zanje skrbel dokler ne odrastejo in najdejo primernih domov.

Lahko bi rekli, da je bila Lil Grey z njenimi mladički poslana iz nebes. Medtem, ko sta oče in sin žalovala za svojim pasjim prijateljem, je mucka Lil Grey njuna srca znova napolnila z ljubeznijo. Vas zanimajo kakšne so te ljubke kepice? Poglejte si spodnji video in uživajte.

Lidija Puš