VIDEO: Mačja mama s poslednjimi močmi rešila svoje otroke

Nesebičnost je vrlina, vredna občudovanja. Trenutek, ko sebe postavimo na drugo mesto, zberemo pogum in pomagamo drugim. Spoznajte zgodbo mačje mame, ki je rešila svoje otroke.

Neko popoldne so v lokalno zavetišče prejeli klic. Na dvorišče nekega moškega se je zatekla mucka, ki je imela svojo glavo v steklenem kozarcu. Prizor, ki te ne pusti ravnodušnega. Mucka prestrašeno bega po dvorišču v upanju, da se reši.

Mucko so uspešno rešili s pomočjo posebnih prijemov in orodja. Vendar tu se zgodba ne konča. Ko so mucko pripeljali na ambulanto so spoznali v kakšnem stanju je. Obetalo se ji ni nič dobrega, bila je zelo bolna. Bila je polna ličink črvov, kar je resno ogrožalo njeno zdravje. Pri zdravstvenih raziskavah pa niso odkrili le njenega hudega stanja, ampak tudi to, da je mucka breja. V njej so se skrivala nova mačja življenja. Pogumna mucka je zbrala zadnje atome moči, da jih je skotila. Mladičkom je podarila dar življenja, nato pa je poginila. Takšna dejanja nas prevzamejo z žalostjo in osuplostjo.

Če mačje mame ne bi rešili pravočasno, bi štirje mucki zagotovo poginili. Sedaj male kosmate kepice pridno rastejo v zavetišču. Čakajo na svoj zavedno dom in v svojih malih srčkih nosijo svojo junaško mačjo mamo.

Poglejte si spodnji video in bodite priča tej vznemirljivi zgodbi.

Lidija Puš