VIDEO: Izziv z ovirami

Pred vami je zanimiv izziv. V njem sta glavna izzivalca večna nasprotnika, tekmeca, a vseeno prijatelja, pes in mačka. Mnogo skrbnikov se je v času pohajkovanja vsem znanega virusa po svetu, torej v času karantene, odločilo za različne izzive. S tem so krajšali čas sebi, svojim bližnjim, svojim živalim in nenazadnje tudi nam, ki smo in še spremljamo vse te izzive, širom svetovnega spleta in socialnih omrežij.

Pred nami sta torej pes pasme samojed z imenom Milky in njegova prijateljica in izzivalka pri premagovanju ovir, muca z imenom Boki. Njun iznajdljiv skrbnik jima je postavil zanimiv in zapleten poligon iz kock. Najprej je v izziv ponudil oviratlon iz 70 kock. Nato je zato, da bi bila igra še bolj zanimiva in zapletena, nekaj kock dodal. Na koncu je celoten poligon obsegal 200 kock, razporejenih po prostoru, omejenim z dvema stranicama. Prva se je na minsko polje podala graciozna muca Boki. Nato je sledil še njen zabavni in otročji prijatelj, kužek Milky. Kako se je izziv končal? Poglejte in se za trenutek nasmejte.

Če pa ste tudi sami ljubitelj raznoraznih izzivov in nobena gora za vas ni previsoka, potem brž na plano kamero, domišljiji prosto pot in še sami sestavite kak izziv za vašega psa, mačko ali oba skupaj.

Drobne Deja