VIDEO: Izjemna kartonasta hiška za tri nadobudne mačke

Tri nadobudne mačke – Noah, Nara in Lizzy – so od svoje ustvarjalne lastnice dobile novo kartonasto hišico, ki je postala pravi hit. Ker pa si vsaka mačka želi imeti eno takšno hiško doma, se je lastnica v tem video odločila, da natančno pokaže, kako doma ustvariti takšno hiško.

Za takšno kartonasto hiško za mačke potrebuješ veliko kartona, pištolo za vroče lepilo, palčke vročega lepila, nekaj kartonastih tulcev, tanko vrv, plastično polkrožno prozorno posodo in nekaj mačjih igrač (perje, zvončki in cofi na vrvici). V prvem postopku lastnica svetuje, da iz kartona izrežete vse potrebne sestavne dela za hiško, lestve, mostove, tla, streho in vse ostalo, potrebno za sestavo hiške. Nato pa vse sestavne dele dobro prilepite skupaj z vročim lepilom in tako je nova hiška iz kartona za vaše mačke pripravljena za igro.

Seveda pa lahko z lastno domišlijo skreirate še kakšno svojo različico mačje hiške in s tem navdušite svoje mačje družinske člane. V kolikor želite kartonasto hiško, v kateri uživajo Noah, Nara in Lizzy, pa sledite spodnjemu posnetku.

Vesna Popovič