VIDEO: Dokaz, da so mačke pametnejše od psov

Večna dilema. Kdo je pametnejši? Mačke ali psi? Zagotovo smo se vsi mačjeljubci že srečali s pasjeljubci, ki so vztrajali da so psi preprosto boljši. Izvajajo trike, so boljši prijatelji … Vendar sedaj obstaja dokaz, da temu ni tako. Zagotovo se že sprašujete, kakšne trike bo izvajala mačka na posnetku, in koliko inteligenčnega kvocienta ima. Vendar video gre povsem v drugo smer. Zagotovo poznate Jaya Lenota, le ta je velik ljubitelj mačk in za nas je izbral nekaj prikupnih posnetkov, ki vas bodo prepričali, da so mačke pametnejše.

Prvi posnetek prikazuje, kako se mačke lotijo odpiranja vrat. Stvari se lotijo premišljeno in zadevo izpeljejo, kot je treba. Nato pa sledi še posnetek psa, ki pa mu zadeve malce spodletijo.

Naslednji posnetek nam prikaže kako se ubogi psiček trudi, da bi našel žogico v kopici listja. Pri zadnjem posnetku pa vam zagotavljamo, da vam bo polepšal dan. Gre za mucko Jaya Lena in prikazuje kako se ona spopade z iskanjem žogice.

Poglejte si celoten prispevek, zagotavljamo vam da boste dobili zahtevano dnevno količino smeha. Kar pa je najpomembnejše, končno boste imeli dokaz da so mačke preprosto pametnejše.

Lidija Puš