Spet zbiramo fotografije za Muckov koledar!

muckov_koledarZopet je pred nami čas v letu, ko v uredništvu Mucka zbiramo fotografije za naslednji, zdaj že tradicionalni, Muckov koledar. Vabimo vas, da prispevate tudi svojo fotografijo in morda bo prav vaš mačji prijatelj krasil koledar za prihajajoče leto!

Mar ni čudovit spomin, videti svojega mačjega prijatelja tako ovekovečenega na koledarju? Vam v preteklih letih še ni uspelo posneti tiste ‘zmagovalne’ fotografije? Vam je, pa bi radi svojega mucka znova videli na koledarju? Bodite ustvarjalni, fotografirajte in nam pošljite svoje fotografije!

Vsi bralci in bralke ste vabljeni, da nam pošljete avtorske fotografije svojih muckov, mi pa bomo izbrali tiste najboljše, ki bodo uporabljene na Muckovem koledarju za leto 2015!

Če bi radi tudi svojega štirinožca videli na naslednjem koledarju, ne oklevajte, naložite svoje fotografije in morda bo prav vaš ljubljenček naslednja zvezda Muckovega koledarja!

Fotografijo naložite TUKAJ!

 

 

Fotografije zbiramo do 30.9.2014. Vsak bralec lahko sodeluje z neomejenim številom fotografij, ki so njegova avtorska last in v kolikor se strinja z njihovo objavo ter s splošnimi pogoji.