Posebna valentinova akcija: Skupaj sva najboljši par!

Dragi bralci in bralke, v duhu prihajajočega praznika ljubezni, smo tudi v uredništvu revij Kužek in Mucek naredili akcijo, ki vam bo pomagala razveseliti in obdariti vaše najdražje. Ker je v dvoje vse vedno lepše, smo vam pripravili kar 5 simpatičnih kompletov izdelkov po znižanih cenah. Preverite ponudbo daril v spletni trgovini ter razveselite svoje najdražje …

1. Letna naročnina na reviji Kužek in Mucek

Zakaj bi se odločili za eno, če pa je v vašem srcu dovolj prostora za obe? Tokrat imate priložnost, da se na najbolj uporabni reviji za ljubitelje psov in mačk naročite po še posebej ugodni ceni – za letno naročnino na obe reviji boste odšteli le 25 €, pri čemer boste prihranili kar 4 €!

valentinova-akcija-reviji

Ob naročilu v okence ‘opombe’ vpišite kodo: DVEREVIJI

2. Majici »Pozor, huda skrbnica!« In »Pozor, hud skrbnik!«

Če vaju ne veže le medsebojna ljubezen, ampak vama je skupna tudi ljubezen do psov, potem enostavno morata imeti ta komplet priljubljenih majic z napisom. Samo za valentinovo boste zanju odšteli le 22 € in prihranili kar 6 €!

valentinova-akcija-majici

Ob naročilu v okence ‘opombe’ vpišite kodo: DVEMAJICI

3. Knjigi »Takoj pusti čevelj!« in »V čem je trik?«

Komplet knjig, ki se dopolnjujeta kot najlepši par in vam bosta pomagali vzgojiti vašega ljubljenčka v popolnega psa. Tokrat imate priložnost, da ju dobite kar 11,80 € ceneje in za komplet plačate le 30 €!

valentinova-akcija-knjigi

Ob naročilu v okence ‘opombe’ vpišite kodo: DVEKNJIGI

4. Kužkov koledar in Muckov koledar

Ima ona rada mačke, vi pa raje pse? Ali je morda obratno? Kaj pa, če oba obožujeta oboje? Za prav vsakega od teh scenarijev imamo rešitev – naročite oba koledarja in razrešite dilemo! In ob tem še prihranite 4 €, saj vam komplet koledarjev ponujamo za le 14 €!

valentinova-akcija-koledarja

Ob naročilu v okence ‘opombe’ vpišite kodo: DVAKOLEDARJA

5. Kužkov koledar in rokovnik

Ste čisto pozabili, da prihaja valentinovo? Da ne boste pozabili na noben pomemben datum več, zadnji komplet vsebuje dva nepogrešljiva pripomočka za načrtovanje – Kužkov koledar in Kužkov rokovnik. Lahko pa z njima ljubeznivo presenetite koga, ki mu pomnjenje datumov ne leži najbolj … Naročite ju v kompletu, po ugodni ceni 17,9 € in prihranite kar 6 €!

valentinova-akcija-komplet

Ob naročilu v okence ‘opombe’ vpišite kodo: KOLEDARROKOVNIK

 

Naročilo lahko oddate v spletni trgovini, po emailu na uredistvo@kuzek.si ali po telefonu na 031 656 015, pomembno pa je, da pri naročilu paketa na spletni strani navedete kodo, oziroma ob naročilu po telefonu ali emailu poveste, da naročate valentinov paket. Primer: če želite naročiti paket letne naročnine revij Kužek in Mucek, potem vtipkajte pod opombe kodo DVEREVIJI in tako bomo vedeli, da ste izbrali posebno Valentinovo ponudbo.