Nasveti za uspešno in varno sobivanje božičnega drevesca in mačke

Predstavljamo nekaj nasvetov, kako povečati varnost drevesca, mačke in družine ter kako zmanjšati škodo, ki bo morda nastala.

Juhuhu, december je tu! Poleg prijetnega vzdušja ter vonja po dobrih jedeh pa je v naš dom prispelo še nekaj, kar nam bo delalo družbo še cel praznični december. To je božično drevesce. Tistim, ki imamo doma nadobudne mačje prijatelje, pa je kristalno jasno, da to drevesce ni navadno drevesce. To je v resnici čudežen praskalnik, na katerega se lahko pleza in s katerega visi mnogo svetlečih se vrvic in žogic. In če so pod božičnim drevescem postavljene še jaslice, ste pripravili popolno igrišče za vašega mačka. Ta igra pa se lahko konča tudi slabo, zato je potrebno nekaj previdnosti. Kaj lahko storimo, da poskrbimo za uspešno sobivanje mačka in božičnega drevesca?

Celotna vsebina članka je na voljo samo naročnikom spletnega dostopa. Če ste že naročnik spletnega dostopa, se prijavite tukaj. Če še niste naročnik, vas vabimo da se naročite tukaj in s tem pridobite dostop do vseh vsebin na spletni strani.

Katarina Robnik

Viri: