Mucek Bego – od zapuščenčka do spletnega trgovca!

mucek-bego-5Zgodba mucka Bega se je začela v Zavetišču za živali Maribor, kamor je Bego prišel že kot mladiček. Tam se je znašel, ker na žalost mnoge živali niso zaželene in ljubljene kot bi morale biti. Mednje je spadal tudi mali oranžno-beli mucek, ki ga je zavetišče našlo pri rosnih šestih mesecih v Hočah.

Za Bega pa se je vse to spremenilo 7. novembra 2012, ko je bil star sedem mesecev. V zavetišče je prišel prijazen, mlad par in ljubezen med njimi je vzklila v trenutku. Gorazd in Adriana sta že od nekdaj zagovornika posvajanja zapuščenih živali in nasprotnika kupovanja. Mali oranžno-beli muc ju je takoj vzel za svoja in se obnašal kot da ju pozna že od nekdaj. Bego na svoji spletni strani (da, ima čisto svojo spletno stran – tukaj!) zatrjuje, da so takoj vedeli, da so ustvarjeni drug za drugega. Tako je odšel v svoj novi dom, s svojima novima človeškima staršema in nič več ni bil nezaželen! Dobil je novo priložnost za življenje, Gorazd in Adriana pa sta mu pokazala in mu še naprej vsak dan sproti dokazujeta, da vsi ljudje niso slabi.

Bego ima sedaj svoje malo kraljestvo. Je izključno notranji muc, saj je tako veliko manj verjetnosti, da bi se mu kaj zgodilo. Njegovo kraljestvo pa kljub temu ni le njihovo stanovanje, temveč kar cel blok, ki ga Bego vsak večer z veliko mero odgovornosti obhodi in nadzira. Kot se za malega mačjega princa spodobi, spi na postelji, med svojima skrbnikoma in dvakrat na dan poje dva okusna in zdrava mačja mucek-bego-4obroka. S svojega praskalnika, na katerem se štiriletni mucek veselo igra, pa ima tudi zelo lep razgled skozi bližnje okno.

Begova skrbnika opisujeta Bega kot njunega sončka in zanj želita ter mu privoščita samo najboljše stvari, ki so na voljo za mačke. Prepričana sta, da si enako kvalitetne produkte za svoje mačke želijo tudi ostali mačji skrbniki zato sta odprla prvo slovensko spletno trgovino namenjeno izključno mačkam in njihovim ljubečim skrbnikom.

Spletna trgovina mucekbego.pet

mucek-bego-2Spletna trgovina mucekbego.pet ponuja veliko izbiro kakovostnih izdelkov za mačke. Poleg mokre in suhe mačje hrane, priznanih blagovnih znamk, najdete tudi veliko izbiro priboljškov, ovratnic, obeskov, oprsnic, povodcev in varnostnih povodcev, ležišč, šamponov in balzamov, wellness in insekticidnih izdelkov. Za mačje skrbnike pa tudi majice in revije. Med drugim lahko pri njih kupite tudi revijo Mucek ali se nanjo naročite!

Pri prvi registraciji vam mucek Bego podari 10% popust, ki ga lahko z uporabo promocijske kode (Promocijska koda: mucekbego-10) izkoristite ob prvem nakupu. Prvim stotim naročnikom pa mucek Bego poleg popusta podarja še tiskani izvod revije Mucek. Ves čas so obiskovalcem spletne strani na voljo tudi brezplačni koristni nasveti in članki z mačjo tematiko.

 

Bego in njegova ekipa vas vabijo, da jih obiščete na mucekbego.pet ter vam želijo prijeten nakup in veliko užitkov ob njihovih izdelkih!

 

Več o mucku Begu in o njegovi spletni trgovini najdete na spletni strani mucekbego.pet in na facebook strani CAT SHOP – mucekbego.pet.

 

Mucek bego

Promocijsko sporočilo