Kako umiriti konflikte med dvema mačkama?

Mačke v naše življenje prinesejo veselje, smeh, srečo in ljubezen. Dve mački to še podvojita. Nobeno presenečenje ni, da ima vse več ljudi doma več kot eno mačko. Lastništvo več mačk je lahko super iz različnih vidikov; ne samo, da imate vi več živalske družbe, tudi mački se lahko med sabo družita, kadar vas ni. Seveda pa je to odlično takrat, ko se mački med seboj razumeta.

Konflikte med mačkami je možno rešiti, a morate biti potrpežljivi, dosledni ter seveda obe kosmatinki motivirati za „mir v hiši“.

MOJI MAČKI SE NE RAZUMETA

Tudi vi se najbrž ne razumete z vsemi na tem svetu in gotovo imate s kom kdaj kak nesporazum. Podobno je tudi z mačkami; dve kosmatinki lahko domov sprejmete v najboljši možni veri, a to še  ne pomeni, da bosta nujno najboljši prijateljici. Več o tem, kako je najbolje ravnati, če si želite dve ali več mačk, si lahko preberete tukaj.

Celotna vsebina članka je na voljo samo naročnikom spletnega dostopa. Če ste že naročnik spletnega dostopa, se prijavite tukaj. Če še niste naročnik, vas vabimo da se naročite tukaj in s tem pridobite dostop do vseh vsebin na spletni strani.

Veronika Sivka

VIRI:
https://www.catster.com
https://www.psychologytoday.com
https://www.wikihow.pet