Kaj narediti, če si želite več kot eno mačko?

Mačke so vse bolj priljubljene življenjske sopotnice … le kdo jih ne bi imel rad? Te simpatične kosmate kepice nam krajšajo čas, lepšajo dneve ter popestrijo življenje. In kaj je boljšega kot imeti mačko? Imeti dve mački! Tukaj je vse, kar morate vedeti, če bi si želeli doma imeti več kot eno mačko.

Kaj je boljšega kot imeti mačko? Imeti dve mački! Tukaj je vse, kar morate vedeti, če bi si želeli doma imeti več kot eno mačko.

ALI TO ZMORETE?

Najpomembnejše vprašanje, ki si ga morate zastaviti, je; „Ali zmorem imeti več mačk?“ Vsaka žival potrebuje pozornost. Imate dovolj časa? Prav tako vsaka potrebuje svoj prostor. Imate dovolj prostora? Vsaka muca potrebuje tudi hrano, pesek, veterinarsko oskrbo … Imate dovolj financ? Vse to so vprašanja in dileme, ki jih morate pretehtati in dobro premisliti. Za posvojitev/nakup se odločite šele, ko ste prepričani, da imate pogoje in da obema kosmatinkama lahko nudite najboljše mačje življenje.

Celotna vsebina članka je na voljo samo naročnikom spletnega dostopa. Če ste že naročnik spletnega dostopa, se prijavite tukaj. Če še niste naročnik, vas vabimo da se naročite tukaj in s tem pridobite dostop do vseh vsebin na spletni strani.

Veronika Sivka

VIRI:
https://www.animalhumanesociety.org
https://www.omlet.us
https://vcahospitals.com/