En in edini … GARFIELD

Koliko vrst mačjega peska oziroma posipa ste že preizkusili? Če imate srečo, morda samo enega ali dva, če pa ste lastnik običajne mačke, pa jih najbrž niti našteti več ne znate. Vaši mački ni vseeno, kje opravlja potrebo, in napačna izbira posipa za stranišče je lahko usodna za vašo preprogo, steno, kavč … Mačka, ki se v svojem stranišču ne počuti dobro, bo namreč potrebo opravila na njej bolj všečnem mestu.

Umetne dišave? Ne, hvala!

V prvi vrsti mora torej posip zadostiti standardom vaše kosmatinke. Nekateri posipi lahko pri mačkah povzročijo alergijske reakcije, saj vsebujejo kemikalije in umetne dišave, ki dražijo kožo ali dihala. Če se temu poskusite izogniti in izberete posip brez dodanih dišav, bo za vas izredno neprijetno, saj bo vaše stanovanje hitro smrdelo kot eno samo ogromno mačje stranišče.

Na srečo obstaja rešitev! Posip Garfield je narejen iz povsem naravnih sestavin. Sestavljajo ga rastlinska vlakna manioke in koruze, ki skrbijo tudi za odlično absorbcijo neprijetnih vonjav na mački prijazen način , brez dodatka umetnih dišav. Tako bosta zadovoljna vaš nos in nosek vaše ljubljenke.

Čiščenje stranišča – prava nadloga

Čiščenje mačjega stranišče in menjava peska zagotovo nista vaše najljubše opravilo. Nekatere vrste posipa se ne sprijemajo dobro, zato z lopatko ne moremo zajeti vsega umazanega posipa in smo na koncu prisiljeni zavreči večjo količino, kot bi dejansko bilo potrebno. Odlaganje materiala v vrečko in koš za mešane odpadke pa tudi obremenjuje okolje in lahko povzroča neprijetne vonjave v stanovanju. Posip Garfield je tako ekološki, narejen iz 100-% naravnih sestavin, kot tudi izredno ekonomičen. Zaradi odličnega sprijemanja je povsem enostavno odstraniti s stranišča le tisti posip, ki je prežet z izločki in umazan. Grudice so resnično formirane in ne razpadejo, ko jih odstranimo iz mačjega stranišča. Tako ne boste več metali stran čistega posipa in bo vreča tega trajala dlje! Najbolje pa je to, da posipa ni treba več zavijati v papir, metati v plastične vrečke ali nositi ven v smetnjak, da ne bi z njim zasmradili celega stanovanja. Pesek Garfield lahko enostavno odvržete kar v straniščno školjko, kjer bo razpadel kot toaletni papir. Garfield je na voljo v dveh pakiranjih, in sicer manjšem, 2,26-kilogramskem pakiranju ter večjem, 4,5-kilogramskem pakiranju. Manjše pakiranje zadosti enomesečni porabi za eno mačko s telesno težo do sedem kg. Odslej lahko pozabite na tovorjenje mesečne zaloge mačjega posipa, saj le z dobro dvokilogramsko vrečko zagotovite celomesečno oskrbo s posipom. Posip Garfield torej ni le priročnejši za vas, je tudi prijazen do našega planeta, saj ga ne obremenjuje z dodatnimi odpadki!

Po meri vaše mačke

Ker je posip Garfield na voljo v fini in grobi različici, se lahko prilagodite željam vaše mačke in jo zadovoljite tudi, če spada med izbirčnejše kosmatinke. Fini posip je namenjen občutljivejšim mačjim tačkam, groba različica pa dodatno poskrbi za zmanjšanje raznosa peska po stanovanju in vam prihrani nekaj sprehodov z metlo. Nobena različica peska se ne praši, zato vam bo prihranjenega kar nekaj nereda.

Spremembe v urinu? Posip Garfield priporočajo veterinarji!

Mačje stranišče je tudi kraj, kjer se velikokrat pokažejo zdravstvene težave mačke. Še posebej dobro je spremljati spremembe v izločanju starejših in kronično bolnih mačk. Veterinarji posip Garfield svetujejo prav v takšnih primerih, saj je bele barve, kar vam omogoča, da hitro opazite spremembe v mačkinem urinu, kot je na primer prisotnost krvi.

Če še niste našli popolnega posipa za vašo mačjo prijateljico, bo Garfield zagotovo zadovoljil vse njene želje in potrebe. Tudi če vaša mačka ni med izbirčnimi, pa se s posipom Garfield lahko izognete nadlogam čiščenja stranišča in naredite nekaj za naš planet, predvsem pa za svojo mačko, ki bo deležna naravnega okolja pri opravljanju svoje nujne potrebe.

Sodelujte v nagradni igri in se potegujte za šestmesečno oskrbo s posipom Garfield!

 

Promocijsko sporočilo