Vse o igri z mačko

Mačke so že iz narave poznane kot aktivne lovke in velike raziskovalke, ki so vedno na preži za plenom. Vsekakor kljub temu da smo mačke skozi zgodovino udomačili, niso izgubile svoje divje narave in posledično zato potrebujejo redno aktivnost in igro. Kot lastniki pa se moramo svojim mačkam tudi pri tem prilagoditi in upoštevati njihove potrebe, zmožnosti in želje glede same igre, če jih mačka seveda ima.

Vse o igri z mačko

Nekatere mačke imajo rade igro lovljenja, spet druge se lotijo še aktivnejših iger, kot je agility, nekatere pa imajo raje miselne igre. Kot lastniki skušajmo najti njej najljubšo igro s poskušanjem več različnih vrst iger. Če opazimo, da mački določena igra ni pretirano všeč, raje poskusimo s kakšno drugo vrsto igre in mačke v nič ne silimo.

Celotna vsebina članka je na voljo samo naročnikom spletnega dostopa. Če ste že naročnik spletnega dostopa, se prijavite tukaj. Če še niste naročnik, vas vabimo da se naročite tukaj in s tem pridobite dostop do vseh vsebin na spletni strani.

Vesna Kropf

VIRI:

https://www.petfinder.com

www.catster.com

——–

Ne želite nikoli več zamuditi novosti in koristnih informacij iz mačjega sveta? Potem bo Muckov klub pravi za vas.

Muckov klub je bil ustvarjen z mislijo na vse mačje lastnike, ki si želijo kvalitetnih informacij o negi, vzgoji in zdravju svojega mucka. 

Na Muckov klub se lahko naročite TUKAJ >>>

——–