Virtualni Kužkov festival tudi za mačjeljubce

Situacija, v kateri smo se znašli zaradi koronske krize, je močno oklestila vse organizatorje različnih prireditev in dogodkov, med njimi tudi ekipo Kužek in Mucek, ki sicer vsako leto organizirata Največji Kužkov festival, katerega obiskovalci vedno prav nestrpno pričakujete. Tako bi morali imeti najprej že junija, nato pa 17. oktobra soboto rezervirano za najbolj smrčkat dan, pa se žal ni izšlo.

Ste mislili, da je Kužkov festival samo za pasjeljubce? Ne ne, tudi ljubitelji in skrbniki mačk boste gotovo našli veliko stvari za vas in vašo kosmatinko.

V Mostecu se ni izšlo, vendar smo se znašli drugače

Odločili smo se, da ne bomo kar vrgli puške v koruzo, ampak bomo festival v malo drugačni obliki preselili v virtualno okolje. Čeprav se torej ne bomo podružili v Mostecu, festival bo.Tako se boste kljub situaciji iz varnih naslonjačev vašega doma lahko sprehodili med stojnicami, sodelovali v nagradnih igrah in »z nami« preživeli prav lep dan.

  • Kdaj? V soboto, 12. 12. ob 10. uri.
  • Kje? Pri vas doma (potrebujete le računalnik ali telefon in internetno povezavo).

Naj vam razkrijemo malo več o poteku virtualnega Kužkovega festivala

Kot je za obiskovalce brezplačen tradicionalni festival, bo brezplačen za obiskovalce tudi Virtualni Kužkov festival. Pod okriljem festivala bomo poskrbeli za svetovalnice oz. pogovore v živo, informacije iz prve roke, ekskluzivne festivalske ugodnosti, predstavitev aktualnih novostih … tako bo dogodek skoraj čisto tak, kot če bi bili skupaj v Mostecu.

Prizorišče Kužkovega festivala bomo tudi virtualno ustvarili podobno, kot bi bilo to izvedeno na fizični lokaciji.Spletna stran Virtualni Kužkov festival 2020 bo tako vključevala prizorisšče, stojnice in ponudnike, kjer bomo obiskovalcem omogočili klik na stojnico, nakar se bo prikazala ponudba razstavljavca, video predstavitev, nagradna igra, dodatne možnosti komunikacije …

Obiščete nas lahko iz celotne Slovenije

Če vam je bil Mostec prejšnja leta preveč odročen, izkoristite letošnji dogodek, saj je iz udobja dnevne sobe dostopen čisto vsakemu. Ni pomembno, iz katerega kraja ste, z vašim kužkom ste več kot dobrodošli!

Tekom dneva in posebno ob koncu dneva bomo izvedli še žrebanje nagradnih iger. Se nam izplača pridružiti, verjemite nam. 😉

Ostanite z nami, kmalu bomo z vami delili povezavo do najbolj smrčkastega festivala letošnjega leta – Virtualnega Kužkovega festivala.

Se vidimo kmalu. 🙂