VIDEO: Potepuški maček se odloči preseliti k družini

Toomey je s svojo mamo živel popolnoma normalno življenje. Nekega dne se je pa na njihovem vrtu pojavil maček. Ker je po nekaj dnevih še vedno bil okoli njihove hiše, so predvidevali, da nima doma. Ni imel čipa, Toomey-ju pa se ni niti sanjalo, od kod se je vzel in kakšno življenje je živel.

Mačka so poimenovali Boysie. Vedno več časa je preživljal na njihovem vrtu, prav tako pa ni kazal nobenega strahu; z veseljem je pristopil doToomey-ja in se pocrkljal. Ta simpatičen mucek je hitro postal del družine, čeprav še vedno niso vedeli njegove zgodbe.

Nekega dne Boysie-ja ni bilo na vrtu. Toomey-ja je skrbelo, saj se je na mačka zelo navezal. Kljub temu, da ga je njegova mama prigovarjala, da se bo Boysie zagotovo vrnil, je Toomey vseeno veliko razmišljal o mucku in o temu, kje bi lahko bil. Čas je izkoristil tako, da je na vrtu postavil posebno zatočišče za Boysie-ja, kjer bo maček lahko na toplem in bo vedno imel hrano.

Maček se je po nekaj časa vrnil in s tem dokazal, da je družino res vzel za svojo. Tudi oni so ob tej priložnosti dobili še dodaten znak, da je Boysie zdaj res njihov in so se ga odločili posvojiti. Čeprav ni bilo najlažje, so prostoživečega mačka začeli navajati tudi na življenje v hiši.

Kako se je obneslo? Je Boysie zaživel? Poglejte si v videu.