VIDEO: Maček je prihajal na okno gospoda, dokler ga ta ni posvojil

Posvojitev mačke je vedno nekaj posebnega; Vsaka mačka ima svojo zgodbo, kako je prišla do svojega večnega doma. Prav nenavadno in smešno zgodbo pa ima tudi Bojangles, muc, ki se je kar sam odločil, kje bo njegov dom.

Adrian je fant, ki se je nedavno preselil v novo stanovanje. Po nekaj dnevih je skozi svoje okno zagledal simpatičnega črno-belega muca. Ta je na začetku Adriana opazoval samo od daleč, kmalu pa je prihajal vse bližje. Na koncu je maček bil že čisto na oknu stanovanja. Ko je bilo očitno, da se muc želi družiti, mu je Adrian odprl okno in začela sta preživljati čas skupaj.

Njun skupni čas je bil vse bolj pogost; muc in fant sta postala prava prijatelja. Adrian je imel odprta okna praktično vedno, kadar je bil doma, muc pa je prihajal in odhajal po svoji volji. Fant je celo dobival fotografije od svojega cimra, kako maček čaka na oknu, da pride Adrian domov.

Bojangles je vse več časa preživljal pri Adrianu. Fanta je skrbelo, da ima muc dom in, da ga nekdo pogreša. Zato je natisnil šaljive letake; natisnil je fotke muca, zraven pa pripisal “Če ga pogrešate, vedite, da vas vara z menoj”. Mačka je objavil tudi na Facebook in o njem povprašal sosede. Vse je kazalo na to, da je muc res nikogaršnji.

Adrian pravi, da sploh ni bilo dvoma, če bi ga obdržal ali ne; muc se je odločil, da je to njegov dom in tako je tudi bilo. Fant ga je posvojil in danes sta z mucom še vedno najboljša prijatelja, ki vsak dan uživata v skupnem življenju in vragolijah.

Več o tej simpatični zgodbi si lahko ogledate v spodnjem videu.

Veronika Sivka