Pralna plenična podloga za pse in mačke

Vsak skrbnik psa ali mačke jih je verjetno že kar nekaj uporabil – kupil, in nato zavrgel – nepremočljive podloge za enkratno uporabo. Še posebej, če imate doma pasjega ali mačjega mladička, ki se še uči čistoče v stanovanju ali mačjega seniorja, ki ne zmore več zadrževati urina, kot nekoč. Morda pa mucka po operaciji, ki se težje premika ali mačjo mamico in kotilnico polno ljubkih malih kepic, ki seveda, poleg tega, da vas očarajo, poskrbijo tudi za precejšnjo količino nesnage.

Nepogrešljiva nadloga

Nepremočljive podloge so nepogrešljiv pripomoček za pasje ali mačje skrbnike, a z njihovo uporabo ustvarjamo precejšnjo količino odpadkov in s tem prispevamo k onesnaževanju našega planeta.

Poleg tega podloge za enkratno uporabo niso zelo trpežne in se hitro obrabijo, nekaterih mucki tudi radi kopljejo po njih in jih grizejo. Podloga je zato včasih uničena še preden sploh izpolni svoj namen! Delčke nacefrane podloge pa lahko mucek celo poje ali pa mu zaidejo v sapnik.

Na srečo je končno na voljo boljša rešitev!

Prvič je pri nas voljo alternativa – pralna pralna podlogaplenična podloga za mačke. Narejena je iz trpežnega materiala, ki ga mačji krempeljčki in zobki ne bojo hitro uničili, hkrati pa je mehko in udobno počivališče za vašega mucka. Z ljubkim potiskom pasjih tačk bo prijetno popestrila vaš dom, boks ali avto. In najboljše: ko se zmoči ali umaže, je ni potrebno zavreči, ampak jo enostavno operete v pralnem stroju in ponovno uporabite!

Prijazna pa ni le do okolja, ampak tudi do vaše denarnice. Podloge za enkratno uporabo so sicer poceni, a le pomislite, koliko jih porabite! Samo ena pralna podloga lahko nadomesti na desetine podlog za enkratno uporabo.

Podloga ima tudi protizdrsno spodnjo plast, zato jo lahko uporabite tudi za zaščito muckovega mesta na kavču ali kot podlogo za posodice s hrano in vodo. Nepogrešljiva je v avtu, ko se kužek vrne iz sprehoda z mokrimi in blatnimi tačkami.

Na voljo samo v Muckovi spletni trgovini! Ne spreglejte akcijske cene ob naročilu dveh podlog!

Pralna plenična podloga za pse in mačke