Dobrodelni Muckov koledar 2023

V sklopu dobrodelnega projekta je izšel Muckov koledar za leto 2023, ki so ga skupaj z nami ustvarili naši sledilci.


 

Prednaročite novi Muckov koledar za leto 2023 in si polepšajte prav vsak mesec prihajajočega leta ter hkrati polepšajte dneve brezdomnim in pomoči potrebnim živalim. Koledar so tudi tokrat, že 9. leto zapored, pomagali oblikovati bralci, tako, da so nam poslali fotografije svojih mačk in misli o njih ter nam z glasovanjem pomagali pri končnem izboru. 

Že tradicionalno bo imel tudi tokrat koledar dobrodelno noto. Od vsakega koledarja bomo 1 € namenili društvu Rex in Mila , ki s svojim delovanjem pomaga brezdomnim in pomoči potrebnim živalim.

društvo Rex in Mila

Letos ponujamo tudi posebne pakete in ugodnosti ob nakupu, da lahko s koledarjem obdarite tudi svoje najdražje.

Ob nakupu dveh stenskih koledarjev vam podarimo en stenski koledar brezplačno .

Ob nakupu treh stenskih koledarjev vam podarimo dva stenska koledarja brezplačno .

Ob nakupu štirih stenskih koledarjev vam podarimo brezplačno tri stenske koledarje

 

Pri nakupu nad 35 € je poštnina brezplačna!

Možnost paketa lahko izberete zgoraj, ob naročilu.

muckov koledar 2023

 

Koledar lahko naročite preko obrazcapo telefonu, na številki 031 656 015 ali preko e-pošte na urednistvo@mucek.si

 

V kolikor bi si želeli nekaj kar bi vas podprlo pri vašem delu v letu 2023 ali vsakdanjem beleženju misli in opravil, potem vas vabimo, da si ogledate MUCKOV ROKOVNIK 2023, ki ga najdete TUKAJ.

Od vsakega rokovnika prav tako namenimo 1 društvu Rex in Mila.

 

Nakupni pogoji:

Akcija prednaročila velja, do izdaje koledarjev. Po tem se koledarji obračunajo po polni ceni. Vse cene že vsebujejo ddv. Stroški poštnine se obračunajo posebej. Pri nakupu nad 35 je poštnina brezplačna.

V kolikor nam želite artikel vrniti, nam to sporočite v roku 14 dni od prevzema blaga na elektronski naslov urednistvo@kuzek.si, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, brez vidnih znakov uporabe, v nespremenjeni količini in nepoškodovani embalaži. Če kupec morda artikel že začne uporabljati, odstop od pogodbe žal več ni možen.