Zunanji mačjak za varen izhod za notranje mačke

Mačke imajo rade prostost, vendar pa je lahko, za izključno notranje mačke, zunanje sprehajanje zelo nevarno. Ker ne poznajo okolice, se lahko izgubijo, poškodujejo ali pa jih napade kakšna druga žival.

Čeprav so lahko notranje mačke srečne v stanovanju, jim lahko vseeno ponudimo možnost, da se sprehajajo po travi, uživajo na sončku in raziskujejo zunanje vonjave. Eden varnih načinov, ki omogoča varno gibanje zunaj, je zunanji mačjak oziroma ograjeni prostor za mačke.

Kaj morate upoštevati pri nakupu zunanjega ograjenega prostora za mačke?

Ta lahko pomaga ublažiti dolgčas ali stres pri mačkah, ki večino časa preživijo v zaprtih prostorih. Mačjak je lahko tudi način za ločevanje mačk, ki se ne razumejo ali pa lahko celo izboljša odnos med njimi.

Kaj morate upoštevati pri nakupu zunanjega ograjenega prostora za mačke?

Celotna vsebina članka je na voljo samo naročnikom spletnega dostopa. Če ste že naročnik spletnega dostopa, se prijavite tukaj. Če še niste naročnik, vas vabimo da se naročite tukaj in s tem pridobite dostop do vseh vsebin na spletni strani.

Lara Žerovnik

Viri:

https://www.cuteness.com

https://tractive.com/

https://www.marinhumane.org

——–

Ne želite nikoli več zamuditi novosti in koristnih informacij iz mačjega sveta? Potem bo Muckov klub pravi za vas.

Muckov klub je bil ustvarjen z mislijo na vse mačje lastnike, ki si želijo kvalitetnih informacij o negi, vzgoji in zdravju svojega mucka. 

Na muckov klub se lahko naročite TUKAJ >>>

——–