Usnjen etui za telefon

etui-tri-barve-2Prikupen in praktičen etui iz umetnega usnja z motivom mačjih tačk je nepogrešljiv modni dodatek, ki ščiti vaš pametni telefon pred udarci, praskami in krempeljčki! Ovitek se zapira s pomočjo magnetka, na notranji strani pa ima dva žepka za hranjenje najpomembnejših vizitk, kartic ali fotografij. Na voljo je rožnati, beli in črni barvi, s potiskom tačk.

Specifikacije:

Izdelek: etui za telefon

Material: umetno usnje

Barva: roza z belimi, bela s črnimi tačkami, črna z roza tačkami

Model telefona: Apple iPhone 4S, Apple iPhone 5C, Apple iPhone 5, Apple iPhone 5S/5G, Samsung Galaxy 4

 etui-1  etui-2  etui-3

 

Cena za etui je samo 11,90 €. Naročite svoj etui za telefon >>>TUKAJ<<<

 

Posebne ugodnosti ob nakupu:

– Naročniki revije Mucek ob nakupu etuija ne plačajo poštnine!

– Ob nakupu dveh etuijev prejmete eno mačjo drobižnico gratis (če želite, da je motiv drugačen od izbranega, to vpišite v okence opombe) – prihranite 5,90 €

– Ob nakupu treh etuijev prejmete letno naročnino na revijo Mucek GRATIS! – prihranite 11,60 €

Naročite svoj etui za telefon za samo 11,90 € preko spodnjega obrazca (za naročanje se je potrebno prijaviti), preko telefona, na številki 031 656 015 ali na urednistvo@mucek.si.

mucek-narocniki-brezplacna-postnina

Naročite etui za telefon s potisom tačk >>>

Obrazec za naročilo

V okence ‘opombe’ obvezno vpišite katero barvo etuija in za kateri model telefona naročate.

((()))OBRAZEC|etui2((()))


Vse cene že vsebujejo DDV. Stroški poštnine se obračunajo posebej. Stroški poštnine pri nakupu enega izdelka znašajo 2,9 €, pri nakupu več izdelkov (ne glede na količino) pa največ 3,6 €.

Naročniki revije Mucek imajo ob naročilu katerega koli izdelka iz spletne trgovine brezplačno poštnino, če pri naročilu v okence opombe vpišejo ključni besedi ‘BREZ POSTNINE’. Ugodnost velja samo za naročnike.

V kolikor vam naročeni izdelek ne ustreza, nam to sporočite v roku 14 dni od prevzema blaga na elektronski naslov urednistvo@kuzek.si, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, brez vidnih znakov uporabe, v nespremenjeni količini in nepoškodovani embalaži. Če kupec morda artikel že začne uporabljati, odstop od pogodbe žal več ni možen.