Prva stran Oprema Značke
Akcija!

Značke

2,00 1,00

Kategorija:

Opis

Pokažite vsem, da imate radi svojega mucka!

Imate tako radi svojo mačko, da bi si to najraje napisali na čelo? Ni potrebe, kajti za vas smo pripravili čudovite priponke, ki sporočajo prav to! Simpatične značke z motivom “I ❤ Mucek” so najbolj prikupen modni dodatek ljubiteljev mačk. Značke lahko pripnete na vse vrste tkanin: oblačila, torbe, nahrbtnike, šolske puščice, … In tako pokažete, da imate resnično radi mačke!

Značke lahko naročite po ceni 2 € na številki 031 656 015 ali na urednistvo@mucek.si.

Vse cene že vsebujejo DDV. Stroški poštnine se obračunajo posebej.

Naročniki spletnega dostopa Mucek imajo ob naročilu katerega koli izdelka iz spletne trgovine brezplačno poštnino, če pri naročilu v okence opombe vpišejo ključni besedi ‘BREZ POSTNINE’. Ugodnost velja samo za naročnike.

V kolikor nam želite artikel vrniti, nam to sporočite v roku 14 dni od prevzema blaga na elektronski naslov urednistvo@mucek.si, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, brez vidnih znakov uporabe, v nespremenjeni količini in nepoškodovani embalaži. Če kupec morda artikel že začne uporabljati, odstop od pogodbe žal več ni možen.

Morda vam bo prav tako všeč…