Prva stran Oprema Obesek za ovratnico ali oprsnico

Obesek za ovratnico ali oprsnico

3,90

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Obesek za ovratnico ali oprsnico

obesek-za-ovratnico-1Prikupni obeski za ovratnico v obliki kosti ali srca za lažjo identifikacijo ljubljenčka v primeru izgube ali pobega. Če je mucek označen tudi z zunanjo identifikacijo, obstaja bistveno večja verjetnost, da se bo vrnil k vam v najkrajšem možnem času.

Kovinski obesek z obrobo iz kristalčkov omogoča popolno personalizacijo napisa (spredaj in zadaj) z lastnim kartončkom. Prednost takega obeska pred graviranimi je v tem, da ga lahko kadarkoli enostavno spremenite in posodobite, brez dodatnih stroškov, zato ni razloga, da bi se vam zgodilo, da ima mucek na obesku zastarele podatke. Obesek sami personalizirate in z nekaj kreativnosti ustvarite čudovite, zanimive, barvite obeske za svojega ljubljenčka!

Specifikacije izdelka:

Izdelek: obesek za identifikacijo psa/mačke

Material: kovina in prozorna plastika

Barva: kovinska s kristalčki, notranjost z napisom zamenljiva

obesek-za-ovratnico-3obesek-za-ovratnico-srce-1obesek-za-ovratnico-kost-1obesek-za-ovratnico-2

Obesek lahko naročite po ceni 3,90 €, preko spodnjega obrazca (za naročanje se je potrebno prijaviti), preko telefona, na številki 031 656 015 ali na urednistvo@mucek.si.

Posebne ugodnosti ob nakupu:

– Naročniki spletnega dostopa Mucek ob nakupu značke ne plačajo poštnine!
– Ob nakupu dveh obeskov prejmete letno naročnino na spletni Mucek brezplačno  – prihranite 9,90 €
– Ob nakupu treh obeskov prejmete drobižnico z motivom mačke po lastni izbiri GRATIS! (v okence opombe vpišite katero drobižnico želite prejeti) – prihranite 5,90 €

Dodatne informacije

Motiv

Kost, Srček