LJUBITE KUŽKE? OBIŠČITE

Prva stran Naročnine Podari naročnino na revijo Mucek

Podari naročnino na revijo Mucek

7,80

Počisti

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Revija Mucek je lahko čudovito darilo!

Imate prijatelja, sorodnika ali boljšo polovico, ki obožuje mačke? Podarite mu najboljše darilo – novo znanje, nove informacije in zabavo na temo mačk! Revija Mucek bo razveselila vsakega ljubitelja muck, ki si želi stalno nadgrajevati svoje znanje in biti boljši skrbnik svoji ljubljenki. Z revijo Mucek se bo izobraževal, prebiral koristne nasvete in užival ob zabavnih rubrikah!

Poleg prve revije bo prejel še lepo voščilo, ki smo ga pripravili in oblikovali tako, da bo razveselilo vsakega mačjeljubca. Voščilo pa po vaši želji lahko tudi personaliziramo! V opombe ob naročilu vpišite želeno besedilo, ki ga bomo natisnili na voščilo.

 

Revija Mucek je prva in edina slovenska revija za skrbnike in ljubitelje mačk, ki dvakrat na leto postreže z aktualnimi, zanimivimi in koristnimi vsebinami, ki jih boste z veseljem prebirali, ne glede na to ali vas mačke spremljajo že vse življenje ali pa ste ravno postali skrbnik svoje prve mucke.

 

Ob sklenitvi triletne naročnine na revijo Mucek dobite DARILO: Mucek kratko majico po izbiri in drobižnico v obliki mačje glave!

Revija Mucek izobražujeRevija Mucek ozaveščaRevija Mucek vzgajaRevija Mucek neguje

Kaj vse boste našli v reviji Mucek?

Revija Mucek ponuja sodobne vpoglede v svet mačk, življenja z njimi in skrbi zanje. Naša misija je z raznoliko in koristno vsebino prispevati k boljšemu sobivanju, obogatitvi življenja domačih mačk in izboljšanju odnosa celotne družbe in posameznikov do vseh muck, tako prostoživečih kot domačih.

Ustvarjamo jo strokovnjaki in ljubitelji mačk, ki smo zavezani ozaveščanju skrbnikov mačk o odgovorni skrbi zanje, aktualnih problematikah in najnovejših dognanjih z vseh področij sobivanja z mačjimi prijateljicami.

V vsaki številki lahko prebirate:

  • predstavitev izbrane pasme,
  • odgovore veterinarja na vprašanja bralcev,
  • nasvete za boljše razumevanje mačk,
  • predstavitev pogostih zdravstvenih težav in nasvete za skrb,
  • napotke za nego mačke,
  • prehranske nasvete,
  • napotke za obogatitev življenjskega okolja mačk,
  • pogovore z znanimi Slovenci o njihovih mačjih ljubljenkah,
  • predstavitve muck, ki iščejo nove domove
  • in še veliko več.

Seveda pa v uredništvu ne pozabimo niti na zabavne vsebine, ki vas razvedrijo v vsaki številki, kot so poster pasme, zabavni kvizi, Muckov horoskop, nagradna križanka, fotografije bralcev in podobno.

Revija Mucek je aktivna na področju pomoči živalim

Ker smo zavezani živalim, redno sodelujemo z domačimi zavetišči in društvi za zaščito živali, skrbimo za ozaveščanje o perečih problematikah, pomagamo zapuščenim živalim najti nove domove in doniramo del sredstev od prodaje svojih izdelkov.

Društvo Mačja Preja
V imenu naših mačjih varovancev se iskreno zahvaljujemo reviji Mucek za trud, ki je vložen v ozaveščanje javnosti o pravilni oskrbi mačjih sostanovalcev ter za pomoč brezdomnim mačkam z oglaševanjem in doniranjem. Hvala! Članice društva Mačja Preja
macja-preja

Zakaj se splača naročiti na revijo Mucek?

Redna cena revije Mucek v prodaji je 4,9 €, za naročnike pa 3,9 €. 

Revija izhaja dvakrat letno, naročniki jo prejmejo na dom po pošti.

Dodatne informacije

Naročnina

Naročnina – dvoletna, Naročnina – letna, Naročnina – troletna