Prva stran Naročnine Naročnina na revijo Mucek

Naročnina na revijo Mucek

7,8023,40

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

Tiskana revija MUCEK je nazaj!

Pokličite na 031 656 015, pišite na urednistvo@mucek.si.garancija

Da, računajte tudi name. Želim prejemati koristne nasvete in zanimive zgodbe ter intervjuje povezane z mucki v obliki tiskane revije. Rezervirajte mi mesto med naročniki. V primeru, da z naročnino ne bom popolnoma zadovoljen/a, lahko to kadarkoli prekličem.

Naročite se na revijo za ljubitelje mačk!

mucek-narocninaRevija Mucek  postreže s številnimi uporabnimi informacijami, nasveti in napotki o vzgoji, skrbi, negi, prehrani in zdravju mačke, obenem pa vas razvedri z zabavnimi rubrikami, izobražuje o različnih pasmah in razveseli z vedno novimi, bogatimi vsebinami.

Revijo ustvarjajo strokovnjaki in ljubitelji muck za vas – ljubitelje mačk. Prispevki so strokovni, a hkrati razumljivi tudi za tiste, ki nimate izkušenj z mačkami, obenem pa se ob branju česa novega naučijo tudi najbolj izkušeni mačji skrbniki. Naša misija je predajati znanje in pomembne informacije, zato, da bo vaše življenje z muckom še lepše!

Revija izide dvakrat letno – maja in novembra.

Prednosti, ki jih dobite z naročnino na revijo Mucek:

  • Dvakrat letno dobivajte sveže informacije iz mačjega sveta po pošti na svoj domači naslov!
  • Naročniki revije Mucek imate BREZPLAČNO POŠTNINO za vse izdelke iz spletne trgovine, kar na letni ravni pomeni prihranek tudi do 18,2 €!
  • Nove naročnike pa čakajo tudi super darila!

Revija je bogato opremljena s fotografijami, zato bodo v njej uživali tudi najmlajši ljubitelji mačk, ki bodo skozi zgodbe bralcev in poučne članke počasi spoznavali odgovornost skrbništva mačke.

Naročite se na revijo Mucek in se z vsako številko naučite nekaj novega ter izboljšajte svoje življenje z vašo mačjo prijateljico!

 

Znane osebe priporočajo revijo Mucek:

manja-plesnar

Na fotografiji pevec Werner, Daniel Popović in modna poznavalka Manja Plešnar.

Donacija Mačja Preja
V imenu naših mačjih varovancev se iskreno zahvaljujemo reviji Mucek za trud, ki je vložen v ozaveščanje javnosti o pravilni oskrbi mačjih sostanovalcev ter za pomoč brezdomnim mačkam z oglaševanjem in doniranjem. Hvala!Članice društva Mačja Preja
macja-preja

 

Pokličite na 031 656 015, pišite na urednistvo@mucek.si.garancija

Da, računajte tudi name. Želim prejemati koristne nasvete in zanimive zgodbe ter intervjuje povezane z mucki z dostopom na spletu. Rezervirajte mi mesto med naročniki.  V primeru, da z naročnino ne bom popolnoma zadovoljen/a, lahko to kadarkoli prekličem.

 

Dodatne informacije

Naročnina

Naročnina – dvoletna, Naročnina – letna, Naročnina – troletna