LJUBITE KUŽKE? OBIŠČITE

Prva stran Koledarji in rokovniki Prednaročilo: Muckov rokovnik 2022
Akcija!

Prednaročilo: Muckov rokovnik 2022

17,9035,80

Počisti

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

~Prednaročilo po akcijski ceni in posebne ugodnosti paketov: ~

Ob nakupu dveh rokovnikov vam PODARIMO MUCKOV KOLEDAR (stenski ali namizni, svojo izbiro zapišite kot opombo k naročilu na strani zaključka nakupa)


Ker si ga mačji skrbniki ponovno želite

V uredništvu revije Mucek  bomo izdali nov produkt za leto 2022, ki bo postal nepogrešljivi spremljevalec vsakega skrbnika mačka. Muckov rokovnik 2022 poleg običajnih tedenskih razporedov za načrtovanje vsakega dne v letu 2022 vsebuje tudi poseben prostor, namenjen načrtovanju obveznosti in dejavnosti z muckom.

Ta zares edinstveni rokovnik nastaja v tesnem sodelovanju z bralci revije Mucek, saj ga bo krasilo kar 60 fotografij mucov naših bralcev, prav tako pa so bralci z glasovanjem pomagali izbrati dizajn za tedenski razpored. Na uvodni strani vsakega meseca bo pet fotografij, ki najbolje poosebljajo tisti mesec, vsakega od dvanajstih mesecev pa bo krasila tudi ena izmed najlepših misli oziroma citatov o mačkah.

Zaloge izdelkov po promocijski ceni so omejene, zato pohitite z naročilom! 

V prednaročilu kupite MAČJI ROKOVNIK PO AKCIJSKI CENI 19,90€ 17,90€.

Nikoli več ne pozabite na cepljenje in ostale dejavnosti z muckom

Muckov rokovnik je edinstven zato, ker ni zgolj običajen tedenski načrtovalnik, ampak vsebuje tudi poseben prostor, namenjen spremljanju zdravstvenega in telesnega stanja mačke ter načrtovanju aktivnosti in obveznosti z mucom – nič več pozabljanja na redna letna cepljenja, tablete proti zajedavcem, zaščito proti klopom in bolham, nakup mačje hrane, mačje razstave, tekmovanja …

Ob koncu vsakega meseca pa je tudi prostor, namenjen idejam, zamislim, zapiskom in opomnikom – za vse, za kar drugod v rokovniku ni bilo prostora.

Naročite svoj edinstveni mačji rokovnik, preden jih zmanjka!

Naročila sprejemamo tudi preko telefona 031/656 015 in e-pošte urednistvo@kuzek.si

Predstavljamo vam novi Muckov rokovnik za leto 2022, vaš nepogrešljivi spremljevalec v prihodnjem letu! Da si boste lahko zabeležili najpomembnejše dogodke v vašem življenju in življenju vašega psa v zares ličen rokovnik, ki vas bo vsak mesec razveseljeval s čudovitimi fotografijami muckov.

Ta zares edinstveni rokovnik namreč krasi 60 fotografij muckov naših bralcev, ki ste jih z glasovanjem izbrali prav vi. Zato, ker si želimo, da bi vsak skrbnik dobil možnost za trajen spomin na svojega mačjega prijatelja. Tako boste na uvodni strani vsakega meseca lahko občudovali pet fotografij, ki najbolje poosebljajo tisti mesec, ob tem pa vas bodo razveseljevale tudi najlepše in najbolj zabavne misli in citati o psih, da boste novi mesec začeli z zares pozitivno noto.

Pri nakupu nad 30 evrov je poštnina brezplačna!

Muckov rokovnik ni samo tedenski načrtovalnik (z dovolj prostora, da si pri vsakem dnevu posebej zabeležite svoje obveznosti), ampak ima tudi poseben prostor, namenjen spremljanju zdravstvenega in telesnega stanja mačke ter načrtovanju aktivnosti in obveznosti z mačko – nič več pozabljanja na redna letna cepljenja, tablete proti zajedavcem, zaščito proti klopom in bolham, nakup pasje hrane, pasje razstave, tekmovanja … Za vse to se najde prostor v Muckovem rokovniku. Ob koncu vsakega meseca pa je tudi prostor, namenjen vašim idejam, zamislim, zapiskom in opomnikom – za vse, za kar drugod v rokovniku ni bilo prostora.

kuzek-rokovnik-2016-tedenski-nacrtovalnik-1Tedenski načrtovalnik
kuzek-rokovnik-2016-koledarLetni koledar, pomembni datumi in prostor za ideje kuzek-rokovnik-2016-dnevnik-zdravja-in-razvoja-1Dnevnik zdravja in razvoja mačke

Rokovnik torej vsebuje:

  • Dvostranski tedenski razpored, z dovolj prostora za beležke pri posameznem dnevu in posebnim prostorom za pomembne zabeležke,
  • Letni koledar za leto 2022 z izpisom dela prostih dni in izidi revije Mucek v letu 2022,
  • Dnevnik zdravja in razvoja mačke za beleženje telesnega stanja po posameznih mesecih,
  • Poseben prostor za pomembne datume v vašem življenju (rojstni dnevi, redna cepljenja, obiski pri veterinarju, termini aplikacij zaščite proti zajedavcem idr.),
  • Slikovite uvodne strani mesecev s simpatičnimi citati,
  • Prostor za ideje, zamisli, zapiske in opomnike ob koncu meseca,
  • Letni koledar za leto 2023,
  • Prisrčen dizajn, ki rokovnik naredi nekaj čisto posebnega.

In na kar smo najbolj ponosni – tudi Muckov rokovnik je nastal v sodelovanju z vami, našimi bralci. Ne le, da ste prispevali čudovite fotografije, temveč ste tudi z glasovanjem izbrali tedensko postavitev, ki se vam je zdela najbolj uporabna. Tako lahko resnično rečemo, da ste planer oblikovali Muckovi bralci.

Naročite svoj rokovnik po ceni samo 17,90 € v spletni trgovini, preko telefona na številki 031 656 015 ali na urednistvo@kuzek.si.

 

Posebne ugodnosti ob nakupu:

Ob nakupu dveh rokovnikov vam PODARIMO MUCKOV KOLEDAR (stenski ali namizni)

 

Količina je omejena, zato pohitite in si zagotovite svoj rokovnik za leto 2022!

Pokličite na  031 656 015 , pišite na urednistvo@kuzek.siali pa preprosto izpolnite spodnji obrazec za naročilo.

 

Kako je znotraj videti naš Muckov rokovnik?

 


Vse cene že vsebujejo DDV. Stroški poštnine se obračunajo posebej. Stroški poštnine pri nakupu enega izdelka znašajo 2,9 €, pri nakupu več izdelkov (ne glede na količino) pa največ 3,9 €.

Pri nakupu nad 30 evrov je poštnina brezplačna!

V kolikor vam planer ne ustreza nam to sporočite v roku 14 dni od prevzema blaga na elektronski naslov urednistvo@kuzek.si, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, brez vidnih znakov uporabe, v nespremenjeni količini in nepoškodovani embalaži. Če kupec morda artikel že začne uporabljati, odstop od pogodbe žal več ni možen.

Dodatne informacije

Teža 1 kg
Akcija rokovnik

Rokovnik, Paket 2+1 koledar gratis