LJUBITE KUŽKE? OBIŠČITE

Prva stran Koledarji in rokovniki Muckov rokovnik 2021

Muckov rokovnik 2021

14,90

Razprodano

Opis

Naročite svoj edinstveni mačji rokovnik, preden jih zmanjka!

Naročila sprejemamo tudi preko telefona 031/656 015 in e-pošte urednistvo@kuzek.si

Predstavljamo vam novi Muckov rokovnik za leto 2021, vaš nepogrešljivi spremljevalec v prihodnjem letu! Da si boste lahko zabeležili najpomembnejše dogodke v vašem življenju in življenju vašega psa v zares ličen rokovnik, ki vas bo vsak mesec razveseljeval s čudovitimi fotografijami muckov.

Že tradicionalno bo imel tudi tokrat koledar dobrodelno noto! 1 eur od vsakega prodanega koledarja bomo namenili Mačji preji, ki skrbi za dobrobit živali.

Ta zares edinstveni rokovnik namreč krasi 60 fotografij muckov naših bralcev, ki ste jih z glasovanjem izbrali prav vi. Zato, ker si želimo, da bi vsak skrbnik dobil možnost za trajen spomin na svojega mačjega prijatelja. Tako boste na uvodni strani vsakega meseca lahko občudovali pet fotografij, ki najbolje poosebljajo tisti mesec, ob tem pa vas bodo razveseljevale tudi najlepše in najbolj zabavne misli in citati o psih, da boste novi mesec začeli z zares pozitivno noto.

Pri nakupu nad 30 € je poštnina brezplačna!

Muckov rokovnik ni samo tedenski načrtovalnik (z dovolj prostora, da si pri vsakem dnevu posebej zabeležite svoje obveznosti), ampak ima tudi poseben prostor, namenjen spremljanju zdravstvenega in telesnega stanja mačke ter načrtovanju aktivnosti in obveznosti z mačko – nič več pozabljanja na redna letna cepljenja, tablete proti zajedavcem, zaščito proti klopom in bolham, nakup mačje hrane, mačje razstave, tekmovanja … Za vse to se najde prostor v Muckovem rokovniku. Ob koncu vsakega meseca pa je tudi prostor, namenjen vašim idejam, zamislim, zapiskom in opomnikom – za vse, za kar drugod v rokovniku ni bilo prostora.

kuzek-rokovnik-2016-tedenski-nacrtovalnik-1Tedenski načrtovalnik
kuzek-rokovnik-2016-koledarLetni koledar, pomembni datumi in prostor za ideje kuzek-rokovnik-2016-dnevnik-zdravja-in-razvoja-1Dnevnik zdravja in razvoja mačke

Rokovnik torej vsebuje:

  • Dvostranski tedenski razpored, z dovolj prostora za beležke pri posameznem dnevu in posebnim prostorom za pomembne zabeležke,
  • Letni koledar za leto 2021 z izpisom dela prostih dni in izidi revije Mucek v letu 2021,
  • Dnevnik zdravja in razvoja mačke za beleženje telesnega stanja po posameznih mesecih,
  • Poseben prostor za pomembne datume v vašem življenju (rojstni dnevi, redna cepljenja, obiski pri veterinarju, termini aplikacij zaščite proti zajedavcem idr.),
  • Slikovite uvodne strani mesecev s simpatičnimi citati,
  • Prostor za ideje, zamisli, zapiske in opomnike ob koncu meseca,
  • Letni koledar za leto 2022,
  • Prisrčen dizajn, ki rokovnik naredi nekaj čisto posebnega.

In na kar smo najbolj ponosni – tudi Muckov rokovnik je nastal v sodelovanju z vami, našimi bralci. Ne le, da ste prispevali čudovite fotografije, temveč ste tudi z glasovanjem izbrali tedensko postavitev, ki se vam je zdela najbolj uporabna. Tako lahko resnično rečemo, da ste planer oblikovali Muckovi bralci.

Naročite svoj rokovnik po ceni 14,90 € v naši spletni trgovini, preko telefona, na številki 031 656 015 ali na urednistvo@kuzek.si

Posebne ugodnosti ob nakupu:

– ob nakupu dveh rokovnikov vam PODARIMO Muckov KOLEDAR

– ob nakupu treh rokovnikov prejmete DODATNO DVA ROKOVNIKA ALI KOLEDARJA PO IZBIRI

– ob nakupu štirih rokovnikov prejmete DODATNO TRI ROKOVNIKE PO IZBIRI ALI KOLEDARJE PO IZBIRI

Količina je omejena, zato pohitite in si zagotovite svoj rokovnik za leto 2021!

Poleg rokovnika naročite tudi najbolj ljubek MUCKOV KOLEDAR 2021, ki ga najdete TUKAJ. 

Pokličite na  031 656 015 , pišite na urednistvo@kuzek.siali pa preprosto izpolnite spodnji obrazec za naročilo.

 

Kako je znotraj videti naš Muckov rokovnik?

 


Vse cene že vsebujejo DDV. Stroški poštnine se obračunajo posebej. Stroški poštnine pri nakupu enega izdelka znašajo 2,9 €, pri nakupu več izdelkov (ne glede na količino) pa največ 3,9 €.

Pri nakupu nad 30 evrov je poštnina brezplačna!

V kolikor vam planer ne ustreza nam to sporočite v roku 14 dni od prevzema blaga na elektronski naslov urednistvo@kuzek.si, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, brez vidnih znakov uporabe, v nespremenjeni količini in nepoškodovani embalaži. Če kupec morda artikel že začne uporabljati, odstop od pogodbe žal več ni možen.

Dodatne informacije

Teža 1 kg