LJUBITE KUŽKE? OBIŠČITE

Prva stran Koledarji in rokovniki Muckov koledar 2021

Muckov koledar 2021

9,00

Opis

Muckov koledar za leto 2021

macja-prejaŽe tradicionalno bo imel tudi tokrat koledar dobrodelno noto! 1 eur od vsakega prodanega koledarja bomo namenili Mačji preji, ki skrbi za dobrobit živali.

 

 

Naročite novi Muckov koledar za leto 2021 in si polepšajte prav vsak mesec prihajajočega leta. Koledar (bo)ste tudi tokrat pomagali oblikovati bralci, tako, da ste nam poslali fotografije vaših muckov in nam z glasovanjem pomagali pri končnem izboru.

Če vam koledar ne bo všeč, vam vrnemo denar!

Pri nakupu nad 30 evrov je poštnina brezplačna!

Posebne ugodnosti ob nakupu:

– Ob nakupu dveh koledarjev prejmete en koledar gratis.
– Ob nakupu treh koledarjev prejmete dva koledarja gratis.
– Ob nakupu štirih koledarjev prejmete dva koledarja in letno naročnino na spletni dostop Mucek GRATIS!

 

Koledar lahko naročite v naši spletni trgovini, po telefonu, na številki 031 656 015 ali preko e-pošte na urednistvo@mucek.si

Poleg koledarja naročite tudi najbolj ljubek MUCKOV ROKOVNIK 2021, ki ga najdete TUKAJ. 

Pri nakupu nad 30 evrov je poštnina brezplačna!

Če ne boste zadovoljni z Muckovim koledarjem, vam vrnemo denar. V kolikor nam želite artikel vrniti, nam to sporočite v roku 14 dni od prevzema blaga na elektronski naslov urednistvo@mucek.si, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, brez vidnih znakov uporabe, v nespremenjeni količini in nepoškodovani embalaži. Če kupec morda artikel že začne uporabljati, odstop od pogodbe žal več ni možen.

Dodatne informacije

Teža 1 kg