Prva stran Koledarji Muckov koledar 2020 + DARILO!
Akcija!

Muckov koledar 2020 + DARILO!

9,00 2,00

Kategorija:

Opis

AKCIJA! Najbolj popularen Muckov koledar bralcev za leto 2020 še v prodaji!

macja-prejaŽe tradicionalno bo imel tudi tokrat koledar dobrodelno noto, saj 1,5 € od vsakega prodanega koledarja doniramo društvu Mačja preja, ki s svojim delovanjem pomaga zapuščenim in pomoči potrebnim mucam.

Če vam koledar ne bo všeč, vam vrnemo denar!

Naročite novi Muckov koledar za leto 2020 in si polepšajte prav vsak mesec prihajajočega leta. Koledar ste tudi tokrat pomagali oblikovati bralci, tako, da ste nam poslali fotografije vaših muckov in nam z glasovanjem pomagali pri končnem izboru.

Ob nakupu koledarja dobite tudi darilo: Priboljšek za vašega mucka!

Posebne ugodnosti ob nakupu:

– Naročniki spletnega dostopa Mucek in naročniki tiskane revije Mucek ob nakupu koledarja ne plačajo poštnine!
– Ob nakupu dveh koledarjev prejmete en koledar gratis
– Ob nakupu treh koledarjev prejmete dva koledarja gratis
– Ob nakupu štirih koledarjev prejmete dva koledarja in letno naročnino na spletni dostop Mucek GRATIS!

Pri nakupu nad 30 € je poštnina brezplačna tudi za nenaročnike!

 

Koledar lahko naročite preko obrazca (za nakup se je potrebno prijaviti v sistem), po telefonu, na številki 031 656 015 ali preko e-pošte na urednistvo@mucek.si

Naročniki spletnega dostopa Mucek in naročniki tiskane revije Mucek imajo ob naročilu katerega koli izdelka iz spletne trgovine brezplačno poštnino, če pri naročilu v okence opombe vpišejo ključni besedi ‘BREZ POSTNINE’. Ugodnost velja samo za naročnike.

Če ne boste zadovoljni z Muckovim koledarjem, vam vrnemo denar. V kolikor nam želite artikel vrniti, nam to sporočite v roku 14 dni od prevzema blaga na elektronski naslov urednistvo@mucek.si, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, brez vidnih znakov uporabe, v nespremenjeni količini in nepoškodovani embalaži. Če kupec morda artikel že začne uporabljati, odstop od pogodbe žal več ni možen.

Morda vam bo prav tako všeč…