LJUBITE KUŽKE? OBIŠČITE

Prva stran Koledarji in rokovniki Kužkov rokovnik 2021

Kužkov rokovnik 2021

14,90

Opis

Rokovnik 2021, ker si ga skrbniki psov ponovno želite

V uredništvu revije Kužek  bomo izdali nov produkt za leto 2021, ki bo postal nepogrešljivi spremljevalec vsakega skrbnika psa. Kužkov rokovnik 2021 poleg običajnih tedenskih razporedov za načrtovanje vsakega dne v letu 2021 vsebuje tudi poseben prostor, namenjen načrtovanju obveznosti in dejavnosti s psom.

Že tradicionalno bo imel tudi tokrat rokovnik dobrodelno noto. Od vsakega rokovnika bomo 1 € namenili Zavodu PIT, ki s svojim delovanjem pomaga brezdomnim in pomoči potrebnim živalim.

Ta zares edinstveni rokovnik nastaja v tesnem sodelovanju z bralci revije Kužek, saj ga bo krasilo kar 60 fotografij kužkov naših bralcev, prav tako pa so bralci z glasovanjem pomagali izbrati dizajn za tedenski razpored. Na uvodni strani vsakega meseca bo pet fotografij, ki najbolje poosebljajo tisti mesec, vsakega od dvanajstih mesecev pa bo krasila tudi ena izmed najlepših misli oziroma citatov o psih.

Nikoli več ne pozabite na cepljenja in druge dejavnosti s psom

Kužkov rokovnik je edinstven zato, ker ni zgolj običajen tedenski načrtovalnik, ampak vsebuje tudi poseben prostor, namenjen spremljanju zdravstvenega in telesnega stanja psa ter načrtovanju aktivnosti in obveznosti s psom – nič več pozabljanja na redna letna cepljenja, tablete proti zajedavcem, zaščito proti klopom in bolham, nakup pasje hrane, pasje razstave, tekmovanja …
Ob koncu vsakega meseca pa je tudi prostor, namenjen idejam, zamislim, zapiskom in opomnikom – za vse, za kar drugod v rokovniku ni bilo prostora. 

Naročite svoj edinstveni pasji rokovnik, preden jih zmanjka!

Naročila sprejemamo tudi po telefonu in e-pošti 031 656 015 ter na urednistvo@kuzek.si

Predstavljamo vam novi Kužkov rokovnik za leto 2021, vaš nepogrešljivi spremljevalec v prihodnjem letu! Da si boste lahko zabeležili najpomembnejše dogodke v vašem življenju in življenju vašega psa v zares ličen rokovnik, ki vas bo vsak mesec razveseljeval s čudovitimi fotografijami kužkov.

Ta zares edinstveni rokovnik namreč krasi 60 fotografij kužkov naših bralcev, ki ste jih z glasovanjem izbrali prav vi. Zato, ker si želimo, da bi vsak skrbnik dobil možnost za trajen spomin na svojega pasjega prijatelja. Tako boste na uvodni strani vsakega meseca lahko občudovali pet fotografij, ki najbolje poosebljajo tisti mesec, ob tem pa vas bodo razveseljevale tudi najlepše in najbolj zabavne misli in citati o psih, da boste novi mesec začeli z zares pozitivno noto.

Pri nakupu nad 30 evrov je poštnina brezplačna!

Kužkov rokovnik ni samo tedenski načrtovalnik (z dovolj prostora, da si pri vsakem dnevu posebej zabeležite svoje obveznosti), ampak ima tudi poseben prostor, namenjen spremljanju zdravstvenega in telesnega stanja psa ter načrtovanju aktivnosti in obveznosti s psom – nič več pozabljanja na redna letna cepljenja, tablete proti zajedavcem, zaščito proti klopom in bolham, nakup pasje hrane, pasje razstave, tekmovanja, … Za vse to se najde prostor v Kužkovem rokovniku. Ob koncu vsakega meseca pa je tudi prostor, namenjen vašim idejam, zamislim, zapiskom in opomnikom – za vse, za kar drugod v rokovniku ni bilo prostora.

kuzek-rokovnik-2016-tedenski-nacrtovalnik-1
Tedenski načrtovalnik

 

kuzek-rokovnik-2016-koledar
Letni koledar, pomembni datumi in prostor za ideje
kuzek-rokovnik-2016-dnevnik-zdravja-in-razvoja-1
Dnevnik zdravja in razvoja psa

Rokovnik torej vsebuje:

  • Dvostranski tedenski razpored, z dovolj prostora za beležke pri posameznem dnevu in posebnim prostorom za pomembne zabeležke,
  • Letni koledar za leto 2021 z izpisom dela prostih dni in izidi revije Kužek v letu 2021,
  • Dnevnik zdravja in razvoja psa za beleženje telesnega stanja po posameznih mesecih,
  • Poseben prostor za pomembne datume v vašem življenju (rojstni dnevi, redna cepljenja, obiski pri veterinarju, termini aplikacij zaščite proti zajedavcem, idr.),
  • Slikovite uvodne strani mesecev s simpatičnimi citati,
  • Prostor za ideje, zamisli, zapiske in opomnike ob koncu meseca,
  • Letni koledar za leto 2022,
  • Prisrčen dizajn, ki rokovnik naredi nekaj čisto posebnega.

In na kar smo najbolj ponosni – tudi Kužkov rokovnik je nastal v sodelovanju z vami, našimi bralci. Ne le, da ste prispevali čudovite fotografije, temveč ste tudi z glasovanjem izbrali tedensko postavitev, ki se vam je zdela najbolj uporabna. Tako lahko resnično rečemo, da ste planer oblikovali Kužkovi bralci. Letos smo za vas pripravili že drugi, tradicionalni rokovnik, ki vas bo razveseljeval vse leto.

Naročite svoj rokovnik po ceni 14,90 eur preko spodnjega obrazca (za naročanje se je potrebno prijaviti), preko telefona, na številki 031 656 015 ali na urednistvo@kuzek.si.

Posebne ugodnosti ob nakupu:

– ob nakupu dveh rokovnikov vam PODARIMO KUŽKOV KOLEDAR  

– ob nakupu treh rokovnikov prejmete DODATNO DVA ROKOVNIKA ALI KOLEDARJA PO IZBIRI

– ob nakupu štirih rokovnikov prejmete DODATNO TRI ROKOVNIKE PO IZBIRI ALI KOLEDARJE PO IZBIRI

Količina je omejena, zato pohitite in si zagotovite svoj rokovnik za leto 2021!

Pokličite na  031 656 015 , pišite na urednistvo@kuzek.si ali pa preprosto izpolnite spodnji obrazec za naročilo.

 

Mnenje kupcev o rokovniku:

Kupila sem, rokovnik kužek, ki je super, zato ga nameravam kupiti tudi za leto 2022. Uporabljam ga za faks in za delo, tako da imam pregled nad vsem. Tako super razporejenega rokovnika nisem dobila nikjer drugje, pa še kužke sem imela ves čas ob sebi. Res pohvalno!

Tereza Valentinčič (na fotografiji psička kala)

 

 

 

Moram vam povedati, da je ta rokovnik najboljši od vseh, kar sem jih kdaj imela … glede na to, da sem po poklicu medijska tehnica (in obožujem živali, seveda), moram priznati, da sem bila kar navdušena nad celotno podobo. Všeč so mi izbrane fotografije, izbrani verzi, lepo so oblikovane strani, sploh te modre tačke, ki so mi najbolj všeč.
Ta rokovnik je tudi najbolj praktičen. Je a5 format, kar pomeni, da ga lahko brez težav nosim v nahrbtniku, je kvaliteten (niti ena stranica ali stran ali rob se mi niso še potrgal in tudi vezava še vedno držI) in seveda – kar mi je najbolj pomembno – veliko prostora za pisanje ima. Na začetku je super fajn dnevnik za mojega psa, pomembni datumi zanj in na koncu vsakega meseca ena velika super prazna stran za moje zapiske.
Torej, niti ene same pripombe nimam, hotela sem vam samo povedati, da je rokovnik mega fajn in upam, da bo prihodnje leto ostal enak, ker je zame super!

Katja


Vse cene že vsebujejo DDV. Stroški poštnine se obračunajo posebej. Stroški poštnine pri nakupu enega izdelka znašajo 2,9 €, pri nakupu več izdelkov (ne glede na količino) pa največ 3,9 €.

Pri nakupu nad 30 evrov je poštnina brezplačna!

V kolikor vam planer ne ustreza nam to sporočite v roku 14 dni od prevzema blaga na elektronski naslov urednistvo@kuzek.si, ne da bi vam bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga; blago je potrebno vrniti prodajalcu najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe. Blago mora biti vrnjeno nepoškodovano, brez vidnih znakov uporabe, v nespremenjeni količini in nepoškodovani embalaži. Če kupec morda artikel že začne uporabljati, odstop od pogodbe žal več ni možen.

Dodatne informacije

Teža 1 kg