Prva stran Izdelki za nego Powersept VET

Powersept VET

7,90

Kategorija:

Opis

Powersept VET – edinstveno, mačkam prijazno dezinfekcijsko sredstvo

brezplacna-postnina-2-powersept-vet copy

Številka ena v dezinfekciji za naše ljubljenčke!

Powersept-vet

Powersept VET je edinstveno dezinfekcijsko sredstvo za živali, ki deluje proti bakterijam, virusom in glivicam ter je namenjeno dezinfekciji živalske kože in njihovih prebivališč.

Ali vaš ljubljenček okreva po operaciji? Se je ranil oziroma poškodoval? Ima glivice? Si pretirano liže tačke? … Nikar ne odlašajte več! Uporabite živalski dezinficient Powersept VET, z edinstveno formulo, ki ne vsebuje škodljivih rakotvornih snovi in kemikalij!

Edinstvena formula, na kateri temelji Powersept VET, predstavlja varnejšo alternativo razkužilom, ki so bila v uporabi do sedaj. Powersept VET je namreč ob pravilni uporabi povsem varen, zdrav in prijazen do okolja. Ni ga tudi potrebno izpirati ali brisati, edinstvena formula pa uniči kar 99,99 % vseh bakterij, virusov in glivic. Poleg tega Powersept ustvari zaščitni sloj, ki preprečuje ponovno kontaminacijo.

Za kaj vse uporabljamo Powersept VET?

 • za dezinfekcijo manjših ran (tudi ugrizov) in pospeševanje celjenja ran
 • za dezinfekcijo dlesni
 • za dezinfekcijo živalskih prebivališč
 • za dezinfekcijo vseh vrst površin, kjer se zadržujejo ljubljenčki
 • v boju proti  glivicam (na tačkah, ušesih, na smrčku …)
 • pri preprečevanju virusov in proti nastanku bakterij, če sumimo, da je bil muc v stiku z virusom
 • za dezinfekcijo razpokanih tačk – preprečuje gnojenje in pospešuje celjenje
 • za dezinfekcijo pikov žuželk

Cena spreja Powersept VET je 19,90 €.

Ko običajne metode ne zaležejo

Običajne čistilne metode v boju proti mikroorganizmom večinoma ne zaležejo. Tradicionalna čistila in razkužila, ki vsebujejo gospodinjsko klorovo belilo, niso primerna za živali, saj so večinoma rakotvorna, dražijo oči in kožo, poleg tega pa so povzročitelji številnih drugih bolezni. Prav tako so dezinficienti za živali zelo redki, zato je lastnikom malih hišnih ljubljenčkov težko izbrati primerno sredstvo, ki bi jih pravilno zaščitilo in pri tem ne bi ogrožalo njihovega zdravja.

Iz tega razloga so strokovnjaki ustvarili Powersept VET. Edinstvena formula, na kateri temelji dezificient, predstavlja najboljšo alternativo razkužilom, ki so bila v uporabi do sedaj. Njegova osnovna sestavina je stabiliziran vodikov peroksoid, ki po delovanju razpade na vodo in kisik in je prijazen tako do človeka, živali kot tudi do okolja. Powersepta ni potrebno izpirati ali brisati, ob pravilni uporabi pa uniči kar 99,99 % vseh bakterij, virusov in glivic. Powersept tudi ni škodljiv, če ga muc zaužije, kot tudi ni nevaren za človeka. Njegovo učinkovitost potrjuje več neodvisno izvedenih raziskav in analiz.

Delovanje

Uničuje širok spekter mikroorganizmov

Powersept VET tehnologija izkorišča pravo, oksidativno moč vodikovega peroksida, ki ga vključuje v našo oligodinamično tehnologijo. V tem zapletenem procesu se vodikov peroksid stabilizira, rezultat tega pa je osnovna tekočina, s katero lahko uničujemo širok spekter mikroorganizmov, vključno s patogenimi bakterijami, virusi, kvasovkami, glivicami in praživalmi.

Powersept VET razkužilo je prozorno in brez vonja ter ne vsebuje klora, belila, alkohola, formaldehidov, fenolov, amonijevih sestavin, štirikratne amonijeve sestavine ali natrijevega hidroksida, ter tako prijazen do okolja, predvsem pa popolnoma varen za vas in vaše ljubljenčke.

Uporaba

Nanaša se direktno na kožo – razpršimo po rani, koži … In kar je najlepše, njegovo delovanje je vidno: kjer so prisotne bakterije, plesni ali glivice, se bo tekočina zapenila. Tekočina mačke ne peče, nima vonja in je ne moremo predozirati.

Navodila za uporabo:

Dezinfekcija živalske kože
Predel kože živali, ki jo želimo dezinficirati, dobro omočimo (1 ml/100 cm2 – čajna žlička zadostuje za površino kože velikosti dlani) in pustimo učinkovati dokler se ne posuši. V ušesnih predelih smo še posebej pazljivi, saj Powersept VET razpade na kisik in vodo. Da ne bi vodne kapljice zašle pregloboko v uho, priporočamo, da uho dezinficirate z uporabo bombažne vatke.

Dezinfekcija površin (prebivališč)
Površine predhodno dobro očistimo. Nato dobro omočimo s Powersept VET (1 ml/100 cm2) in pustimo učinkovati 60 min. Izdelek ni učinkovit na poroznih in slabo očiščenih površinah.

Powersept VET lahko uporabljate na praktično vseh površinah, ki jih uporabljajo vaši hišni ljubljenčki:

 • na prebivališčih, kjer se živali nahajajo (posteljice, blazinice, odeje)
 • za dezinfekcijo živalskih igračk
 • na posodici za hrano
 • na brisači s katero brišete ljubljenčka
 • na pohištvu
 • na povodcih, ovratnicah in oprsnicah

Ni izpiranja, ni brisanja in ni dodatnega dela

Ko Powersept VET razkužilo uporabimo na živalski koži ali na njihovih prebivališčih, spiranje ni potrebno, za sabo pa Powersept pušča nezaznavno pregrado, ki površino brani pred ponovno rastjo mikrobov. Powersept VET sam razpade na vodo in kisik.

Kaj pomeni »dezinfekcija brez dotika«?

Brisanje površin mikrobe zgolj raznaša naokoli, z ene površine na drugo. Ker Powersept VET ni strupen, splakovanje ali brisanje ni potrebno. Enostavno razpršite in pojdite.

Kako učinkovit je Powersept VET v primerjavi z drugimi dezinfekcijskimi sredstvi?

Visoka učinkovitost Powersept VET je dezinfekcijsko sredstvo širokega spektra, ki uniči raznolike bakterije, viruse ali plesni. Je enako, ali celo bolj, učinkovit kot druga dezinfekcijska sredstva.

Izboljšana varnost

Belila in druga sredstva za dezinfekcijo so kancerogena (povzročajo raka) in mutagena (povzročajo mutiranje genov). Poleg tega dražijo oči, kožo in otežujejo dihanje, medtem ko je Powersept VET zdrav tako za vas, vaše hišne ljubljenčke kot tudi za okolje.

Prednosti:

 • Preprost – ni izpiranja in brisanja
 • Učinkovit – uniči 99,99% organizmov
 • Varen – ne vsebuje kancerogenih in mutagenih snovi
 • Brez barve in okusa
 • Lahko ga pršimo ali meglimo
 • Dolgotrajen efekt preprečuje ponovno kontaminacijoOkolju prijazen – razpade na vodo in kisik

Powersept VET pomaga pri zdravljenju ter preprečevanju okužbe in širjenja:

– mikrosporije,
– leptospiroze,
– koronavirusov,
– virusa pasje kuge,
– virusa mačje kuge,
– mastitisa,
– bakterije E.coli,
– salmoneloze,
– listerioze,
– aspergiloze,
– H1N1,
– in drugih.

Izkušnje uporabnikov:

AjaUšesna infekcija

Pri naši psički Aji smo opazili, da je v zadnjem času pogosto stresala z glavo in se praskala po ušesih. Veterinar ji je predpisal antibiotoike, mi pa smo vsak večer ušeska previdno razkužili tudi s Powerseptom. Nismo ji neposredno škropili v uho, temveč smo si pomagali z ušesno palčko, pa tudi s kosom vate. Danes je Aja popolnoma okrevala, preventivno pa ji še kdaj ušeska previdno pomažemo s Powerseptom.

Maja in Aja

Poškodovane blazinice

Monty je vesela psička, ki obožuje druge kužke in se z njimi rada podi po poljih in travnikih. MonthyKo pa je nekega dne začela šepati proti domu, sem vedel, da je nekaj narobe. V tačko se ji je zaril trn. Zelo jo je bolelo, a je pridno pustila, da sem trn odstranil in poškropil po tački s Powerseptom. Na mestu vboda se je močno zapenilo. Monty sem tačko vsako jutro in večer škropil s Powerseptom še nekaj dni, dokler se rana ni popolnoma zacelila.

Monty in Uroš

Izpuščaji na koži

Pri Oli sem poleti zasledil veliko izpuščajev. Zdravnica mi je zatrdila, da so jo popikali komarji in druge žuželke ter da je vročina zadevo še poslabšala. Poleg atibiotikov, sem jo redno škropil tudi s Powerseptom in izpuščaji so po dveh tednih izginili.

Peter in Oli

ŠajS Powerseptom na dopust

Psička Šaja redno vzamem s seboj na dopust, v sosednjo Hrvaško. Obvezno pa vzamem s seboj tudi Powersept, ki poskrbi za preventivo, pa tudi kurativo. Čim opazim kakšno ranico, takoj poškropim po ranici in pustim, da se posuši. Naš kuža dobro prenaša Powersept, saj ga nič ne peče, niti pa me ne skrbi, če tekočino poliže, saj je popolnoma naravna.

Andreja in Šaj

Dezinfekcija kletke in deke

Ko je bila Daisy še mladiček, sem večkrat preventivno poškropil po deki in kletki razpršilo DaisyPowersept, saj smo se bali, da bi se okužila s kakšnih virusom, ki so za pasje mladiče lahko usodni. Daisy je danes stara dve leti in z odraščanjem nima težav.

Jaka in Daisy

Sol na tačkah

Naš maček Cezar se rad podi po poljih, nam prinaša miške ali pa se samo sprehaja po ulici kot kraj soseske. Pozimi si močno liže tačke, saj so vnete zaradi soli, ki se mu zatre v kožo. Ravno zato mu pozimi redno posprejamo tačke s Powerseptom, da se mu na mestu, kjer je razpokana koža, ne bi zajedle bakterije.

Petra in Cezar

brezplacna-postnina-2-powersept-vet copy