Pogovor: Ani in Jasmina iz MJAV

Jasmina in Ani sta članici ženske skupine Mjav. Gre za štiri člansko zasedbo punc, ki so v prvi vrsti odlične vokalistke, v podporo pa imajo tudi svoj bend, ki ga sestavljajo sami prekaljeni mački slovenske pop scene. Marsikdo jih že pozna po njihovem hitu VSE JE V REDU; pred slabim mesecem pa so izdale tudi odlično balado A SEM TVOJA, ki je nastala v sodelovanje z Janom Plestenjakom.

Kako in kdaj se je začela vajina ljubezen do mačk?

Poleg glasbe, ki je sredina najinega življenje, sva obe veliki ljubiteljici živali; posebej muck.

Obe izhajava iz kmetije, zato so na nek način živali prisotne v najinem življenju že od malega. Neštetokrat sva reševali mucke,

ki so bili izgubljeni, zavrženi, bolni. Celo ne spomniva se, kdaj nazadnje bi katerega mucka kje dobili; vedno sva jih našle zavržene. Taki mucki so še posebej polni življenjskega elana in precej neustrašni, pravi.

Kako so vajini mucki našli pot k vama?

Kot rečeno, veliko muck sva rešili. Trenutno imava vsaka po tri mucke. Večina je najdenčkov, nekaj pa je tudi naših, ki so se skotili doma.

Celotna vsebina članka je na voljo samo naročnikom spletnega dostopa. Če ste že naročnik spletnega dostopa, se prijavite tukaj. Če še niste naročnik, vas vabimo da se naročite tukaj in s tem pridobite dostop do vseh vsebin na spletni strani.